Zanimljivo

Stvari koje nikada nećeš moći da promeniš kod svog dečka

Možda ti se ne dopada kako sprema kuću, gde seče nokte i to što više voli kako njegova mama kuva, ali on je ipak tvoj muškarac
Zanimljivosti
17:40h Autor:
Stvari koje nikada nećeš moći da promeniš kod svog dečka
Foto: Shutterstock

Svaka devojka bi promenila nešto na svom momku. Retke su one koje su sasvim zadovoljne sa njim onakvim kakav je! Neke stvari kao što je način oblačenja ili frizuru, možete da promenite na njemu, a da on to i ne primeti, ali postoji nešto što nikada neće promeniti.

Najdraži fudbalski klub

Koliko god se trudila, njegova ljubav prema klubu za koji navija od detinjstva je jednostavno jača od tvoje želje da tu ljubav malo smanjiš. Kad je utakmica - utakmica je, a od nje ga nećeš moći odvući čak ni uz najveće napore. Čak i ako ga mamite seksom, od televizora će se odlepiti tek za vreme poluvremena.

Najdraže čarape

Neki muškarci stvarno paze na izgled svojih čarapa. Boja mora odgovarati cipelama i pantalonama, moraju biti čiste, uredne i lepe. To su neki muškarci. Većina nijh, sa druge strane, toliko malo mari za izgled i boju čarapa da nije retkost videti muškarca u rasparenim ili ofucanim čarapama. Jedini način da se rešiš njegove nebrige za čarape je da baciš sve koje ima, i zameniš ih dobrim, a ni tada nema garancije da će ih svaki put upariti.

Njegov način pospremanja

Možeš mu do mile volje objašnjavati kako ti voliš da sama pospremaš krevet, ali on to jednostavno neće uvažiti. Čak i ako uvaži, čim dobije priliku složiće krevet po svom, jer je tako navikao. Ovo vredi i za pranje suđa, sortiranje veša, ostavljanje čaša od soka po celom stanu. Možeš ga naterati jedino galamom, ali ni tada to neće raditi svojevoljno.

Mamina kuhinja

Ti možeš napraviti identičnu pitu od jabuka kao i ona, tvoja čak može biti i za nijansu bolja, ali u njegovim očima, pita njegove mame je najbolja pita na svetu. Možeš da se trudiš do besvesti, ali niti jedno jelo koje skuvaš neće moći da ga vrati u detinjstvo kao omiljeni ručak iz maminog lonca. Oko ove činjenice možeš da se nerviraš, ali jednostavno prihvati činjenicu da je to tako kako je.

Odvratne navike

Svako od nas ih ima, pa tako i tvoj dragi. Možda seče nokte na mestu koje je tebi apsolutno nezamislivo, ili ostavlja zubni konac svuda po kući, možda čačka uvo za stolom… Shvatamo da je u tvojim očima sve to odvratno, ali to je nažalost nešto od čega ne možeš da pobegneš. Pre nego što ga napadneš, seti se svojih navika koje se njemu ne sviđaju: Vatice za šminku po celom stanu, kozmetički proizvodi koji zauzimaju pola kupatila, pasta za zube koju nikad ne zatvaraš iako znaš koliko ga to nervira… Zvuči poznato?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs