Pogledajte

Neodlučne, šarmantne, osetljive: Po ovim osobinama su Vage najprepoznatljivije!

Ljudi rođeni između 22. septembra i 23. oktobra pripadnici su ovog znaka. Imaju urođenu zavodljivost i šarm, a krase ih još brojne druge osobine

Zanimljivosti
Autor:
Neodlučne, šarmantne, osetljive: Po ovim osobinama su Vage najprepoznatljivije!
Foto: Shutterstock

Evo o kojima je reč: Šarm

Vage uvek mogu da "odigraju" na kartu šarma, jer im je jednostavno urođen. Osim što drže do svojeg izgleda, uvek su dobro raspoložene i lepo se ponašaju. Suprotni pol na prvu "pada" na njihov izgled, ali u potpunosti ih osvajaju svojim ponašanjem.

Zavodljivost

Vage su veoma privlačne i u prirodi im je da zavode (u čemu su jako dobre!). Ali, kada su u vezi, Vage su verne i posvećene svom partneru, a isto očekuju i od njega. One žele stabilnost u vezi, ali slobodne Vage vole da igraju ljubavne igrice.

Mesečni horoskop za oktobar 2018: Pazite se mogućih konflikata!

foto: Profimedia

Senzibilnost

Vage su pune razumevanja i veoma su senzibilne. Treba im više vremena da se u potpunosti otvore, ali nakon što steknu poverenje u nekoga, postaju prijatelji za ceo život. Odlične su prijateljice i uvek su spremne da pomognu drugima. Ako vam treba bilo kakav savet, nadamo se da imate prijatelja Vagu!

Neodlučnost

Osobe rođene u znaku Vage imaju "malu" manu, a to je neodlučnost. Njima treba neko ko će umesto njih da donosi odluke ili barem da im pomogne u tome da ih same donesu. Njima je "nemoguće" da izaberu čak i koji film će gledati ili u koji kafić će da sednu što ponekad zna pomalo da frustrira njihovog partnera ili društvo. Strpljenje

Ipak, uprkos svojoj neodlučnosti, Vage su veoma strpljive. One teže životnoj harmoniji i uzeće vremena koliko god treba da je i ostvare. Upravo ova osobina pokazuje i njihovu mirnoću - ne zamaraju se nebitnim stvarima i nikada ne podižu glas.

Šta sprečava vaš horoskopski znak da zaradi ogroman novac: Ako ovo promenite sledi uspeh i bogatstvo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs