Preporučujemo

Feng šui novogodišnji stajling: Novo, zlatno i crveno

Za sreću se treba potruditi. Ukoliko vam par feng šui saveta može pomoći u tome, nije velika šteta da na njih obratite pažnju
Zanimljivosti
21:58h Autor:
Feng šui novogodišnji stajling: Novo, zlatno i crveno
Foto: Shutterstock

Postoji urbana legenda koja kruži mađu ljudima, a ona glasi: "Kakva ti je novogodišnja noć, takva će ti biti cela godina." Pored odeće, nakita, mirisa, važno je i kakve ćete misli imati u novogodišnjoj noći.

Zato, da bi ste se osećali dobro i da emitujete pozitivnu energiju u prostoru i da “pomognete” Novoj godini da ušeta u vaše srce, pročitajte par feng shui stilskih saveta. Izaberite odevne kombinacije koje će sadržiti:

Nešto novo za uvek nove ideje i ciljeve

Na vama je da izaberete šta će to biti. Važno je da je bude sasvim novo i nekorišćeno do sada. Manji komad odeće, čarape, veš, detalji ili veća investicija poput nove haljine ili kompleta.

Muškarci mogu sebi da priušte novi kaiš, kravatu ili čarape.

Nešto crveno za ugled, sreću i akciju

Nabavite neki crveni odevni komad. Sa tim ćete postići ostvarivanje svega što želite. Najvažnije, crveno je za radost. To može da bude crveni veš ili podvezica, crvene cipele i tašnica, crveni nakit, crveni kristali - sve dolazi u obzir.

Za muškarce crvena maramica u džepu ili samo jedan od ovih kristala pojačaće dejstvo čarobne noći i muškarcima će dati yang tj. mušku energiju.

Malo zlatnog za novac i bogatstvo

Izaberite zlatni nakit, zlatni kaiš, zlatna tašnica ili cipele. Nakit sa priveskom novčića učiniće da budete finansijski "potkovani" cele godine.

Muškarci mogu da imaju tragove zlatno svilenog konca na kravati, zlatni sati ili metalni žuti sat, par novčića koji podsećaju na zlatnike.Šta god da odaberete, potrudite se da uživate u sebi i svojoj okolini bilo gde da budete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs