Zabavite se

Godina rođenja otkriva vaš karakter: Poslednje cifra reći će vam sudbinu!

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouverene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkriju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mesta

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima. Ipak, najvažnija je poslednja cifra godine našeg rođenja. Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda. Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga. Hajde da otkrijemo koji ste element i šta to govori o vama. Na primer, ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

 

Element #1: Metal (0-1)

 

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u doslednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije. U međuvremenu, nihovi nedostaci su želja za moći, luksuznim stvarima i puno novca. Odlučni su i ne tolerišu propuste.

 

Element #2: Voda (2-3)

 

Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnost i simpatiju za druge ljude. Poseduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspešnimu karijerama vezanim za umetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primećuju detalje.

 

Oni podnose i najteže probleme: Ovo je 6 mentalno najjačih horoskopskih znakova!

foto: Shutterstock

Element #3: Drvo (4-5)

 

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouverene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkriju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mesta. Nikada nisu sebične i egoistične.

 

Element #4: Vatra (6-7)

 

Rođeni pod elementom vatre jesu pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko sveta. Imaju naviku da prebrzo uleću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude.

 

Element #5: Zemlja (8-9)

 

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće delovati nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...