Prizovite bogatstvo

Napravite oltar za privlačenje novca: Čudesan ritual koji morate uraditi dok Uran vlada u znaku Bika!

Da biste prizvali novac u svoj život, napravite oltar obilja u svom novčaniku!

Zanimljivosti 09.05.2018. - 12:04h Autor: sensa.hr
Foto: Shutterstock

U maju 2018. godine jedan od značajnijih događaja je ulazak Urana u Bika, u kojem boravi sve do 2026. godine. Dan ulaska Urana u Bika je 15. maja, a to je ujedno i dan mladog Meseca. Uran je planeta koji donosi revoluciju i promene, posebno na polju novca, i mogao bi poljuljati finansijsku stabilnost.

 

Moglo bi čak doći do veće ekonomske nestabilnosti, zbog koje ćemo se svi morati prilagoditi i delovati promišljeno. Novac može doći i otići naglo, pa neće biti lako ostvariti finansijske planove.

 

Kako biste ove promene na polju novca okrenuli u svoju korist, predlažemo vam da iskoristite energiju mladog Meseca i isprobate ovaj jednostavan ritual za privlačenje novca u kojoj glavnu ulogu ima vaš novčanik.

 

Novac nam je u odraslom dobu simbol za brigu (hranu, zaštitu, sigurnost) kakvu smo dobijali dok smo bili deca. Zato, da biste prizvali novac u svoj život, napraviteoltar obilja u svom novčaniku.

foto: Shutterstock

Kako napraviti oltar obilja:

 

1. Prvo sve izvadite iz novčanika, a zatim prazan novčanik očistite dimom žalfije.

 

2. Uzmite prazan novčanik sa obe ruke i postavite nameru. Na primer: "Otvorena sam da primim obilje kako bih ga mogla deliti sa svetom".

 

3. Izaberite oltar u svom novčaniku - to može biti zasebni džepić ili cela jedna strana novčanika.

 

4. Sada oltar u novčaniku napunite pravim stvarima. Na primer, slika Abundije, anđela bogatstva i novca, srebrni novčić, kristal citrin i nešto što za vas ima posebno značenje.

 

5. Ne zaboravite na papirnu novčanicu koju ćete ponuditi ikoni obilja za koju ste se odlučili. Ovu novčanicu nemojte trošiti, ali je možete jednom godišnje zameniti na datum koji vam je značajan. Recimo na svoj rođendan, prolećni ili jesensku ravnodnevicu i slično.

 

6. Bacite sve stare račune, podsetnike i slične nepotrebne papire, pa u novčaniku čuvajte samo ono što vam treba. Redovno iz novčanika bacajte nepotrebne papiriće kako bi obilje imalo neometan ulazak.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs