obavezno pročitajte

Jedan paket im promenio život: Prva donela tešku odluku, drugoj pomoć došla u zadnji čas!

Samo jedan paket je bio dovoljan da promeni život dvema ženama. Jedna je morala da donese tešku odluku, a drugoj je pomoć stigla u poslednji čas

Zanimljivosti
Autor:
Jedan paket im promenio život: Prva donela tešku odluku, drugoj pomoć došla u zadnji čas!
Foto: Profimedia

Kada je gospođa Galager otvorila DVD kutiju sa filmom, doživela je ogromno iznenađenje, jer uz poruku nepoznatog muškarca bio je priložen i novac.

U poruci je pisalo: „Zdravo, moje ime je Markos.

Svakog meseca izdvojim 100 evra i taj novac poklonim strancu. Ovog meseca, odlučio sam da novac stavim u kutiju DVD-a i ti si moj prvi dobitnik u 2017. godini“, objasnio je velikodušni mladić. „Samo vas molim da, ovaj novac potrošite ako vam treba, a ako vam nije neophodan poklonite ga nekome kome je potrebniji“, pisalo je u poruci.

Gospođa Galager je ovaj neobičan događaj podelila sa prijateljima i njen tvit je postao viralan, pa su počeli da joj se javljaju ljudi kojima je potrebna pomoć. Međutim, ona je već odlučila da novac prosledi devojci koja je imala veoma skroman zahtev.

Naime, studentkinja farmaceutskog fakulteta požalila se ženi da nema novca za kartu kako bi putovala do fakulteta i gospođa Galager je odlučila da baš njoj pomogne.

,,Imam dve ćerke i odmah sam pomislila da tako nešto može da se dogodi i njima. Ne sećam se koliko je karta koštala, ali verujem da joj je Markosov novac pomogao“, rekla je žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs