Astro prognoze

Februar 2018, mesečni horoskop za Strelca: Dolazi prava ljubav i brak!

Slobodni će moći da biraju sa kim će ući u vezi, dok će zauzetima biti teško da odole iskušenju

Zanimljivosti
Autor:
Februar 2018, mesečni horoskop za Strelca: Dolazi prava ljubav i brak!
Foto: Shutterstock

Posao: Imate inspiraciju i gomilu novih ideja. Detaljno razradite sve planove pre nego što ih izložite, da ne biste bili pogrešno shvaćeni. Svaki projekat kojem se ovog meseca budete strastveno posvetili, doživeće veliki uspeh. Nezaposleni pripadnici znaka Strelca mogu da očekuju dobru ponudu za posao u struci, naročito ako se radi o medicini i radu na računaru.

Ljubav: Blistaćete od samopouzdanja, pa će vaša harizma privlačiti suprotni pol kao magnet. Slobodni će moći da biraju sa kim će ući u vezi, dok će zauzetima biti teško da odole iskušenju, jer će se odjednom naći u društvu mnogobrojnih zanimljivih ljudi. Veze koje sada započnu, velika je verovatnoća da će u kratkom roku rezultirati brakom, čak i potomstvom.

Novac: Imaćete nekoliko ponuda za odličnu honorarnu zaradu na duži vremenski period. Ne propuštajte ovu priliku, neće se ponovo javiti!

Zdravlje: Osetljivost na promene vremena doneće pad imuniteta i prehlade, ukoliko se ne budete potrudili i promenili loše navike, koje vam narušavaju zdravlje.

Srećni datumi: 3, 4. i 11. februar su samo vaši dani!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs