Astro prognoze

Februar 2018, mesečni horoskop za Devicu: Ovaj period će vas dotući, na svim poljima!

Naoružajte se strpljenjem i čekajte mart

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Posao: Za pripadnike znaka Device, februar nije najpovoljniji mesec za karijeru. Zaposleni će biti pod velikim pritiskom, moguće su razmirice sa kolegama... Sve u svemu, na poslu vlada veoma negativna atmosfera. Iako ćete imati snage i volje da popravite situaciju i ispoštujete rokove, neće vam poći od ruke sve do samog kraja meseca. Naoružajte se strpljenjem i sačekajte mart. Isto važi i za nezaposlene - februar ne donosi mnogo šansi za zaposlenje.

 

Ljubav: Ni na polju ljubavi i porodice neće biti mnogo pozitivnih dešavanja. Mnoge veze upašće u velike krize, opstaće samo prave i jake ljubavi, i to ukoliko ulože mnogo truda u svoj odnos. Slobodnim Devicama smeši se lepo poznanstvo, ali nije dobar trenutak za početak emotivnih veza.

 

Novac: Sve ono u šta ste se uzdali, okrenuće se protiv vas. Moguće je smanjenje prihoda, koje će početi u februaru i produžiti se na nekoliko narednih meseci. Pažljivo baratajte novcem i ne trošite ga na stvari koje vam

nisu neophodne - sledi kriza.

 

Zdravlje: Samo kroz intenzivan trening uspećete da se oslobodite nakupljenog stresa. Odmarajte i pronađite način za opuštanje, biće vam potrebno tokom ovog napornog perioda.

 

Srećni datumi: Iako za Device ovo nije povoljan period, imaće dva veoma srećna dana - 7. i 23. februar.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...