Astro prognoze

Januar 2018, mesečni horoskop za Jarca: Čuvajte se bračnih svađa!

Ne očekujte drastične promene na bolje kada je zdravlje u pitanju

Zanimljivosti
Autor:
Januar 2018, mesečni horoskop za Jarca: Čuvajte se bračnih svađa!
Foto: Shutterstock

Posao: Za većinu Jarčeva, mesec januar je vreme kada se stari poslovni problemi ostavljaju iza sebe, a grade nove vizije i ideje za poslove u budućnosti. Za neke od vas moguće je da dobijete konkretniju ponudu za posao u inostranstvu. Dobro razmislite o takvoj prilici jer se možda neće ukazati ponovo. Sve što ste do sada radili možda vas nije ispunjavalo u dovoljnoj meri pa vam je potrebna nekakva promena.

Ljubav: Na ljubavnom planu moguće su veće turbulencije kako mesec bude odmicao. Za one koji su u braku moguće su manje razmirice i svađe. Ne dozvolite da vas to poremeti, uvek imajte na umu koje su prave vrednosti i zašto ste uopšte sa svojim partnerom ušli u brak.

Prisetite se njegovih najvećih kvaliteta, nemojte stalno vrteti u krug njegove mane. Vaš partner želi da vidi najbolju verziju vas pa se zato potrudite da prvo vi budete najbolji što možete, a onda će vas i partner prirodno pratiti u tome.

Zdravlje: Zdravlje bi ovog meseca moglo da vam ide na ruku. Iako ste u 2017 imali zdravstvenih problema, sada bi situacija mogla polako da se popravlja. Doduše ne očekujte drastične promene na bolje, jer su one uglavnom moguće tek od proleća, ali ipak bi se u januaru mogli već osećati dosta bolje nego većim delom prošle godine.

Godišnji horoskop za Jarca: Čeka vas istinska, strasna ljubav, ali i finansijski krah!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs