Prema astrologiji

Horoskop otkriva: Šta svaki znak treba da uradi za više sreće u Novoj godini!

Evo i nekoliko novogodišnjih odluka koje bi svaki horoskopski znak trebalo da usvoji

Zanimljivosti
09:03h Autor:
Horoskop otkriva: Šta svaki znak treba da uradi za više sreće u Novoj godini!
Foto: Shutterstock

Ovan Više obraćajte pažnju na sve oko sebe, na trošenje novca i završavajte sve ono što ste započeli. Manje budite zahtevni i svađalački nastrojeni. Bik Trudite se da usvajate nove stvari i promene, imajte više samopouzdanja i slušajte ljude oko sebe. Manje se koristite izgovorima i nemojte previše da se samosažaljevate. Blizanci Više se fokusirajte na kvalitet zadataka koje izvršavate i slobodno dopustite ljudima da vam se približe. Manje osuđujte druge oko sebe i ne izbacujte ih tako lako iz života. Rak Naučite da prihvatite stvari koje ne možete da promenite i budite optimističniji. Manje se namećite i prestanite da se opterećujete time šta drugi rade.

Staro srpsko verovanje za privlačenje novca: Koliko zrna soli, toliko para u kući!

Lav Više verujte u svoje sposobnosti i naučite da se klonite loših uticaja. Manje se brinite jer ćete tako često sebi nabijati stres. Devica Više se verbalno izražavajte i hvatajte u koštac s poslom koji radite. Manje kontrolišite stvari na koje ne možete da utičete. Vaga Više se fokusirajte na rešavanja sopstvenih problema i situacija jer ih često stavljate u drugi plan. Nemojte se plašiti da kažete "ne". Škorpija Morate imati više razumevanja pre nego što donesete drastičnu odluku. Trudite se da budete otvoreniji kada su vaši problemi u pitanju, tako će vam pre neko pomoći.

Staro narodno verovanje otkriva: Nesreća će vladati vašim domom dokle god imate ove stvari!

Strelac Više se obazirite na tuđa osećanja (vi se brinete o ljudima, ali imate problem da to pokažete). Pokušajte da ne budte previše grubi iskazujući svoj stav. Jarac Pokušajte da zaboravite na povređena osećanja, biće vam bolje na duge staze. Manje sumnjajte u sebe i nemojte se plašiti da će svi da vas povrede. Vodolija Slobodno prihvatite pomoć kad vam je potrebna, posebno od voljenih. Manje prkosite ljudima kada ne može da bude onako kako vi želite. Ribe Pokušajte da budete strpljivi kada vas drugi ne razumeju. Manje se plašite samoće, oni kojima značite će uvek biti tu za vas.

Slovensko sujeverje: Stari narodi su znali šta donosi nesreću!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs