Neverovatno čega se setila

Pohlepni muž hteo da ga sahrane sa celom ušteđevinom: Postupak udovice zapanjio sve!

Kada su mu lekari saopštili neprijatnu vest, shvatio je da neće poživeti još dugo. Saopštio je svojoj ženi da želi da ga sahrani sa svim novcem koji ima

Zanimljivosti
Autor:
Pohlepni muž hteo da ga sahrane sa celom ušteđevinom: Postupak udovice zapanjio sve!
Foto: Shutterstock

Ova priča je u isto vreme neverovatna, ali i urnebesna! Jedna udovica je bila na muci kad je trebalo da sahrani muža, poštujući njegovu poslednju želju.

Pokojnik je naporno radio celog života i uštedeo je pozamašnu sumu novca. Svi koji su ga poznavali, znali su da je novac voleo više od svega.

Kada su mu lekari saopštili neprijatnu vest, shvatio je da neće poživeti još dugo. Saopštio je svojoj ženi da želi da ga sahrani sa svim novcem koji ima.

Baka (90) izašla na led u klizaljkama: Zbog onog što je uradila klanja joj se ceo svet! (VIDEO)

foto: Shutterstock

Na dan sahrane, ona je želela da ispoštuje njegovu volju. Pre nego što su kovčeg spustili u zemlju, baka je spustila malu kutiju od cipela na njega.

Kada je jedan od rođaka pitao šta je to, ona je odgovorila da, kao dobra hrišćanka, želi da ispoštuje poslednju želju svog preminulog muža.

Kad je rođak shvatio o čemu se radi, upitao ju je kako je moguće da toliko novca stane u tako malu kutiju. Domišljata baka mu je rekla: "Napisala sam mu ček!"

Deka (98) čuvao tajnu 70 godina: Komšije se zapanjile kada su otkrile šta je uradio! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs