Kao u filmu

Bacila poruku u boci u okean: 29 godina kasnije doživela neverovatnu stvar! (FOTO)

Žena koja je pronašla poruku je na Fejsbuku odmah objavila senzacionalno otkriće, pa su uz pomoć prijatelja otkrili o kome se tačno radi

Zanimljivosti
16:42h Autor:
Bacila poruku u boci u okean: 29 godina kasnije doživela neverovatnu stvar! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Poruka u boci koju je pre 29 godina u okean bacila osmogodišnja devojčica konačno je našla primaoca.

Linda i Dejvid Hamfriz šetali su plažom u američkoj državi Džordžiji kad su pronašli pismo koje je potpisala osmogodišnjakinja Miranda Don Mos 1988. godine.

Pismo bivšem mužu postalo hit na internetu: Razvod je tvoja krivica!

"Dejvid je nabasao na neverovatno otkriće jutros na plaži na ostrvu Sapelu. Pronašao je poruku u boci bačenu u Edistu u Južnoj Karolini pre 29 godina! Uspeli smo da pronađemo ime i adresu danas 37-godišnjakinje koja je ju je poslala, ali telefonski brojevi ne rade", ispričala je Linda.

Hamfriz je na Fejsbuku odmah objavila senzacionalno otkriće, pa su uz pomoć prijatelja otkrili o kome se tačno radi. Devojčica se danas zove Miranda Čavez i Linda ju je odmah kontaktirala.

Tajno pismo princeze Dajane uzburkalo javnost: Mislila je da za ovo neće saznati svet!

Par je na kraju uspeo da dođe do Mirande koja je delovala prilično ekstatično kad je shvatila da je njena boca prešla gotovo 150 kilometara.

"Neverovatna stvar se dogodila. Dobila sam poruku preko Fejsbuka. Linda Hamfriz je pronašla poruku koju sam zatvorila u boci i bacila u okean. Imala sam samo 8 godina! Pronašla ju je na ostrvu Sapelo i sad će mi je poslati! Zar to nije neverovatno", napisala je Miranda na Fejsbuku, a za CBS je rekla:

"Ko bi se tome nadao? Divno je da te nešto tako sitno, nezavisno od toga kako ti je u životu, može vratiti u detinjstvo, jedan od najsrećnijih perioda u životu. Bilo je suđeno da je neko nađe. Bilo je suđeno da razveseli nekog, ulepša nekome dan. Mislim da je poslužila svrsi."

Miranda je s Hamfrizima dogovorila susret, a oni su joj obećali da će je odvesti na mesto gde su pronašli poruku.

Urnebesno pismo gastarbajtera iz Nemačke: Potpuni hit na internetu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs