Astro prognoze

Oktobar 2017. mesečni horoskop za Bika: Novac samo dolazi, čeka vas posao iz snova!

Ako budete pomišljali na razvod ili prekid veze, bolje je da sačekate novembar

Zanimljivosti 25.09.2017. - 13:21h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Tokom ovog meseca, Bikovi će porodicu i emotivne probleme ostaviti po strani, i krenuće u ostvarivanje poslovnih ciljeva i ambicija. U tome će biti prilično uspešni, ali bi trebalo da se posvete i porodici, kako bi izbegli veće konflikte.

 

Posao: Možete da očekujete značajne promene u poslovnom okruženju. Iako su mogući problemi, atmosfera će tokom čitavog oktobra biti pozitivna i prijatna za rad. Moguće su i nove ponude, zbog kojih će Bikovi ozbiljno razmišljati da li da promene posao.

 

Novac: Na polju finansija sve će vam ići na ruku. Porodica i prijatelji pomoći će vam da zaradite dosta dodatnog novca, a najpovoljniji period za to jeste posle 16. oktobra.

 

Ljubav: Pomračenje sunca može da donese probleme i konflikte u porodici. Ipak, imaćete šansu da razrešite sve razmirice i sredinom meseca ponovo uživate u harmoničnim odnosima. Ako budete pomišljali na razvod ili prekid veze, bolje je da sačekate novembar, pa da tek onda donesete konačnu odluku. Slobodni Bikovi mogli bi da upoznaju srodnu dušu, pa čak i da u rekordnom roku stupe u brak.

 

Zdravlje: Oktobar je odličan mesec za vas ako treba da smršate. Počnite da vežbate.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...