Astrologija

Pun Mesec u Vagi donosi samo sreću: Sve što tražite ispuniće se!

Vreme je za promene, za unapređenje, sreću u ljubavi i novac. Sve što tražite, ispuniće se
Zanimljivosti
21:42h Autor:
Foto: Thinkstock

Mir i harmonija su glavne osobine Vage, pa se zato Pun Mesec u ovom znaku smatra idealnom prilikom da slavimo sve naše slabe tačke i širimo dobru volju ljudima oko nas.

 

Ipak, prvi takav proletnji puni mesec smatra se posebnim i poznat je pod nazivom ružičasti Mesec.

 

Ova godina neće biti naklonjena kompromisima koje Vaga toliko voli. Naime, Pun Mesec u Vagi formiraće snažnu vezu s Plutonom, trgovcem moći. Borba za moć mogla bi narušiti odnose, a ciljevi će biti teže ostvarivi.

 

Isto tako, ovaj Puni Mesec bi svojim snažnim nabojem energije mogao podstaći i nas same da oslobodimo energiju unutar sebe, sve one stvari koje bismo možda hteli, ali ne možemo da kontrolišemo. Pored toga, može se dogoditi da naglo shvatite kako su lični donosi i veze mnogo važniji od toga da sve uvek bude po vašem, prenosi mindbodygreen.com.

 

Na privatnom i poslovnom planu, ovaj Puni Mesec podstiče da napokon napraviš nešto konkretno: potpišite taj ugovor, prihvatite ponudu ili uđite u tu vezu o kojoj već neko vreme razmišljate. Pritom, vodite računa o tome da tačno znate u šta ulazite i da odmah na početku jasno dajte do znanja šta i kako želite.

 

Mesečni horoskop za april 2017: Ne dajte se, rešićete veliki problem! Pašće i ovaj teret!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pluton upozorava na skrivene igre. Pazite da sve pregovore vodite otvoreno i jasno, bez dogovora "ispod stola". Ako primetite nešto sumnjivo ili mutno, povucite se što pre. Pojaviće se i druge prilike, koje vas neće koštati integriteta.

 

Možda dobijete neku neočekivanu ponudu, iznenadno unapređenje ili povećanje platee pod ovim moćnim okolnostima.

 

Kako okrenuti sve ovo u svoju korist?

 

Suprotnosti se privlače Iako svi volimo da provodimo vreme sa sebi sličnima, nekad nije loše biti u paru s nekim ko je sasvim drugačiji od nas, ko zna kako nastaviti tamo gde mi stanemo. Takve, neočekivane kombinacije često budu najbolje i mogu osloboditi u nama stvari koje nismo ni sanjali da možemo.

 

Težite kreativnom kompromisu

 

Svađe su normalan deo svakog odnosa, a ako se s nekim ne možete kvalitetno posvađati, e onda ga ne možete ni voleti. U svađi je bitna namera i to je ono što razlikuje produktivnu raspravu od besmislenog vikanja. Dok god obe strane ulaze u konflikt s iskrenom namerom da pronađu zajednički jezik, rezultat mogu biti samo pozitivna i kreativna rešenja.

 

Teži unutrašnoj ravnoteži

 

Pogledaj u sebe, svoje zdravlje, ishranu, životne navike, lične odnose... Gde je i na koji način ravnoteža narušena? Što te sputava, ograničava, guši? Jednom kad otkriješ izvor svog unutarašnjeg nezadovoljstva, moći ćeš započeti njegovo rešavanje.

 

Budi otvorena za promenu

 

Najgora reakcija na promenu je negodovanje. Promene trebate oberučke prihvatiti kao prilike za rast i razvoj, za rad na sebi. Ako neki deo tvog života stagnira, ovo je dobro vreme da pokreneš neku promenu. Isto tako, ako si nešto ili nekog počela uzimati zdravo za gotovo, moglo bi ti se dogoditi naglo i neugodno buđenje iz te sigurnosti.

 

Ciganske karte nikad ne greše: Evo šta vam predviđaju za april!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...