Iz astro ugla

Mesečni horoskop za mart 2017: Čudan period za Ovna, Devici stižu pare, Škorpiji stara ljubav!

Strelac na testu ljubavi, Jarac uspešan u poslu, Vodolija puca od energije, Ribe da paze na ishranu
Zanimljivosti
10:02h Autor:
Mesečni horoskop za mart 2017: Čudan period za Ovna, Devici stižu pare, Škorpiji stara ljubav!
Foto: Thinkstock

Kakav je mesec pred vama, saznajte u nastavku.

OVAN

Posao: Za mnoge od vas, naročito za one rođene između 20. i 31. marta, ovo će biti izuzetno čudan period. Ukoliko želite da započnete neki novi poslovni projekat, idealno vreme za to bi bilo odmah nakon rođendanskog slavlja. Mesec mart za vas će biti naročito interesantan i pun događaja. Ukoliko ste rođeni između 20. i 25. pokušajte da poslove obavljate bez nervoze, smireno i čuvajte se brzopletih poteza. Potrudite se da se ovog meseca dobro organizujete, pošto će za vas od esencijalnog značaja biti svaki trenutak odmora koji uspete da ugrabite i iskoristite ga da pročitate neku dobru knjigu, pogledate film. Preterivanje u radu vas neće dovesti nigde.Ovo će za vas biti neobično mističan mesec, pun duhovnih iskustava, ličnog preispitivanja i dubokih misli. Mogući su događaji koji mogu promeniti tok vašeg života i dovesti do pronalaženja drugačijeg životnog puta. Klonite se nevolja i prilazite obavezama sa izvesnom dozom opuštenosti. Ne dozvolite da vas obaveze usisaju u vrtlog, jer će biti dana kada će se sve odvijati sumanutom brzinom. Bitno je samo da ne podlegnete tom haosu. Ukoliko tražite posao, prilika će se javiti tek nakon 22. marta.

Lubav: Ukoliko ste u vezi, obratite malo više pažnje na svog partnera, pošto će više nego obično menjati raspoloženja i biti osetljiviji. Nekada ove turbulencije nastaju zbog ličnih problema, a nekada jednostavno zbog uticaja više sile – kosmičkih energija koje im ne idu na ruku, piše astrosudbina.com. Kako god bilo, ne gubite prisebnost i budite blagi prema svom partneru dok prolazi kroz loše periode, kako ne biste u svoju vezu unosili ogorčenost. Imajte više strpljenja i sa porodicom. Ovo će biti turbulentan period za sve ljude, pa i za vaše najbliže. Usamljenim Ovnovima ljubav je prevrtljiva ovog meseca. Čuvajte se stvari koje izgledaju kao nešto što nisu.

Zdravlje: Tokom celog meseca služiće vas dobro zdravlje. Malo više pažnje obratite na stopala.

Zapisano u zvezdama: Ova dva horoskopska znaka nikada neće raskinuti!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

BIK

Posao: Mesec Mart bikovima donosi više zadovoljstava i sređivanje odnosa sa okolinom. Polako ali sigurno za sobom ostavljate stresan period, mada će i ovaj mesec biti s vremena na vreme ispresecan kratkim stresnim epizodama. Imaćete dovoljno energije za ostvarivanje svojih planova, a na ruku će vam ići i povoljne okolnosti. Međutim, obratite pažnju na konkurenciju, jer će u ovom periodu biti dosta jaka. Upravo odatle će većinom poticati vaša tenzija. Kako biste izbegli nepotrebno zamaranje, poradite na svojim prioritetima i odaberite fokus. Vodite računa kome poklanjate svoje poverenje. Neko se pretvara da vam je prijatelj, a ustvari vam radi iza leđa. Ovo će biti period preispitivanja, procenjivanja i prisećanja svega što vam se dogodilo i što ste ostvarili u prethodnih 12 meseci. U tom svetlu, vreme je i za postavljanje novih ciljeva. Iako stres i tenzija još uvek nisu u potpunosti iza vas, finansijski stojite dobro. Možda čak dobijete povišicu, bonus, nasledstvo, ili jednostavno pronađete novac na neočekivanom mestu.

Ljubav: Od sredine meseca društveni život drastično počinje da vam se popravlja. Nadoknađujete propušteno i vraćate se u igru. Ukoliko budete imali dovoljno vere u sebe, zaista ćete biti sposobni da učinite sve što poželite. Drugima čete biti izuzetno šarmantni. Slobodni Bikovi mogu da očekuju da im se između 12. i 20. marta posreći.Ipak, vama će od romansi i seksa važnije biti prijateljstvo i dobri odnosi koje gradite sa ljudima oko vas, koji dele sa vama slična interesovanja i slično razmišljaju. Što se tiče porodice, moguće je isplivavanje nekih dugo skrivanih tajni i iznošenje na videlo nekih detalja o kojima ništa niste znali. Zbog svega toga vašim najmilijima će biti potrebno vaše strpljenje i podrška, ali će i vama značiti da obnovite bliskost sa porodicom.

Zdravlje: Koristite svaki trenutak slobodnog vremena da “napunite baterije”. Imaćete dovoljno energije, ali njen izvor nije nepresušan.

Numerološka prognoza za 2017. godinu: Napokon nam stiže dobar životni period!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

BLIZANCI

Posao: Zaposlenim Blizancima ovog meseca stvari će se odvijati ubrzanim tempom. Nećete imati mnogo slobodnog vremena. Ipak, vaše zalaganje neće biti uzalud. Uz malo dobre volje, dosta ćete toga zaista stići da obavite i završite. Iskoristite okolnosti da utabate stazu za poduhvate koji dolaze. Paralelno sa gužvom na poslu, zvezde vam u martu donose i određenu dozu uzdržanosti i potebu da se odvojite od posla. Prištedite snagu u periodu između 7. i 10. marta. Iako će vam se na momente činiti da ste se vratili na ustaljeni kolosek, pa će vas s vremena na vreme i uljuljkati osećaj ostvarenosti, zapamtite da je to samo varka. Ne popuštajte uzde i ne prepuštajte se previše, piše astrosudbina.com.

Imaćete neplaniranih troškova – verovatno će biti vezani za neke nagle promene u poslu ili karijeri koje će direktno uticati na vaše ukupno finansijsko stanje, ili za neki problem čije ste rešavanje suviše dugo odlagali. Ukoliko se posvetite ovom pitanju i dobro organizujete, izaćićete iz ovoga bez većih problema. Pazite da nekome na višoj poziciji ne stanete na žulj. Nezaposlenima povoljne prilike 19. marta.

Ljubav: Vi kao da ste već duže vreme na testu izdržljivosti, kada je ljubav u pitanju. Stvari nikako da se slegnu.Ukoliko imate probleme u vezi, ovog meseca oni mogu dovesti do dramatičnih situacija, pa čak i raskida. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, uticaj planeta neće moći da pokvari ono što već imate, ali će vam ipak usaditi crv sumnje. Trudite se da ne zapostavljate porodicu i prijatelje. Na društvenom planu će vam raspored biti gusto popunjen, kao i na poslovnom. Iskoristite vikende za aktivan odmor i dnevna druženja. Romantična prilika se javlja vezana za nekog prijatelja – možda ćete upoznati nekog preko njega, ili će vam se probuditi osećanja koja ranije niste imali.

Zdravlje: Budite na oprezu. Čuvajte se opasnih i rizičnih situacija, jer je ovo period u kome za dlaku možete izbeći neku nesreću. Neki nemili događaj, ili san koji nagoveštava nevolju vas može navesti na preispitivanje svog života i uspostavljanje novih, zdravijih navika. Ne prepuštajte se lenjosti i potrebi da zažmurite na sve što se oko vas događa, jer će ovog meseca biti potrebna vaša budnost. Izbegavajte preobilne obroke i šetajte više.

Horoskop ženstvenosti otkriva: Da li u tvojim venama teče damska krv!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

RAK

Posao: Ovo je mesec u kome ćete morati da promenite taktiku poslovanja, što će verovatno doći u sukob sa vašim dugoročnim planovima. Ukoliko uspete da se prilagodite i reagujete na vreme, ove promene vam mogu čak ići na ruku. Na finansijskom planu vas takođe očekuju vas izazovi. Dosta ćete strepeti, jer svaka nevolja deluje dosta strašnije dok se događa, nego kad prođe. Prebrodićete ovo uz malo bolju organizaciju. Planirajte troškove unapred i ne trošite novac na nešto što vam nije neophodno. Potrudite se da izgladite sve nesporazume sa kolegama i nadređenima, jer će vam baš ona osoba sa kojom inače najteže sarađujete biti potrebna za ostvarenje ciljeva. Studentima u ovom horoskopskom znaku takođe nailaze promene planova. Međutim, ova odstupanja ne moraju biti ništa loše.U ovom periodu nisu preporučljiva putovanja. Ako baš morate da putujete, otvorite četvoro očiju. Promene koje ćete morati da napravite na polju materijalnog, odraziće se i na vaš duhovni plan. Tako u martu može doći do preispitivanja životne filozofije i smisla onoga što radite.

Ljubav: Budite strpljivi sa starijom osobom u porodici ili roditeljskom figurom, pošto će ovog meseca doći do nesuglasica i trzavica na porodičnom planu. Imaćete šansu da popravite vaše odnose sa onima sa kojima niste bili baš dobro slagali u poslednjem periodu. Očekuje vas rad i trud na ponovnom uspostavljanju porodične harmonije.Moguće je da ćete biti razdražljivi i reagovati previše burno na događaje. Pošto je to posledica turbulencija u vašem ličnom i poslovnom životu, odražava se i na vaše snove. Ne plašite se ako u martu budete često sanjali ružno. Vaš celokupan identitet je poljuljan promenama kojima se morate prilagoditi i ponovo pronaći sebe.

Ono što vi želite od života doći će u sukob sa onim što drugi od vas očekuju, ali to nije prvi put, zar ne? U borbi da po svaku senu očuvate sebe, moguće je da ćete krenuti od najperifernijih promena – možda promenom frizure ili stila odevanja želite da stavite tačku na prethodni period i svetu prezentujete jednog novog sebe i pokažete kako želite da sa vama postupaju. Pošto se sve oko vas menja i stara pravila i rutine prestaju da važe, ove sitne lične izmene mogu delovati blagotvorno i uticati na bolju komunikaciju sa drugima.

Zdravlje: Odmarajte i meditirajte više. Umesto iscrpljujućih izlazaka radije pogledajte film, ili pročitajte knjigu. Delovaće blagotvorno na vaš nervni sistem, koji će u ovom periodu biti naročito osetljiv.

7 stvari koje mudra žena nikada ne traži od muškarca

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

LAV

Posao: Iako bi ovaj mesec trebalo da protekne mirno, uprkos laganom tempu suočićete se sa par izazova finansijske prirode, ali i problema na polju komunikacije. Moguće je da će vam neki kvar na uređaju u domaćinstvu, ili automobilu izbiti neplanirano novac iz džepa i primorati vas da odložite planove vezane za posao i lični razvoj. Vaša urođena odlučnost će vam dati snage da se prilagodite novonastaloj situaciji i da ove privremene neprilike ostavide daleko iza leđa kada iz njih izađete. Imaćete poteškoća u izražavanju svog mišljenja, tj. da drugima objasnite o čemu zaista govorite. Podjednako teško ćete i sami biti u stanju da razumete druge. Nalazite se u periodu nepovoljnom za komunikaciju, tako da je preporučljivo da počnete pažljivije da slušate svoje sagovornike i budete spremni da strpljivo i temeljno izlažete drugima to što želite da im kažete. Ne donosite preuhitrene zaključke, jer to može da vas uvede u zaista nepotrebne konflikte. Ovog meseca će za vas informacije biti od najveće vrednosti i značaja. Vaša sposobnost da se nađete na pravom mestu u pravo vreme i sa pravim osobama, kao i veština da između redova pročitate nešto što bi svakom drugom promaklo, biće ključna za vaš poslovni napredak.

Mart je odličan mesec da se rešite suvišnih stvari. Prosledite odeću, obuću, kućne aparate i ostale stvari koje već dugo ne koristite nekome kome bi zaista bile korisne i potrebne. Pustite svoj životni prostor da malo “prodiše”. Napravite mesta za nešto novo.

Ljubav: Ovaj mesec vam na ličnom planu donosi promenu izgleda ili načina odevanja. Malo ćete eksperimentisati sa stilovima i formama dok ne naiđete na nešto što odgovara vašem senzibilitetu, ali predstavlja pomak od one osobe koja ste do juče bili, piše astrosudbina.com.

Mart vam takođe donosi i unutrašnju tenziju, jer ćete biti primorani da napravite izbor između dve stvari od kojih vam se obe podjednako dopadaju. Odluka koju budete doneli testiraće vaša duboka uverenja i lične stavove. Ne dozvolite da vam drugi naturaju svoje mišljenje u pogledu toga šta treba da uradite, već donesite odluku sami imajući u vidu šta je objektivno najbolje za vas. Ne dopustite ljudima da vam spuštaju standarde, jer ćete u suprotnom sebe uvaliti u stres. Vaš već legendarni libido, ovog meseca je još jači. Uživajte, ali se postarajte da vas preterana želja ne uvali u neku nevolju. Partner je ovih dana dobro raspoložen i neće mu smetati vaši “neočekivani” izlivi samoljublja. Samo se potrudite da, kad odigrate svoju turu šepurenja, obratite pažnju i na njegove potrebe i osećanja. Verujte da će vam se isplatiti. Partner će ovog meseca biti veoma darežljiv prema vama.

Usamljeni lavovi ovog meseca ne bi trebalo da se zaleću, zbog već pomenutih problema koje imaju na polju komunikacije. Vrlo lako možete nečiji ljubazni osmeh zameniti za flert, ili nečiji znak pažnje za poziv na seks.

Zdravlje: Ne bi bilo loše da zakažete jedan sistematski pregled. Iako je većina vaših problema verovatno više psihičke, nego fizičke prirode, moguće je da će vam i na fizičkom planu izazivati nelagodnosti. Poseta psihoanalitičaru vam može pomoći takođe.

Bog na njima nije štedeo: Ovo su najlepši znaci u horoskopu!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

DEVICA

Posao: Finansijski ćete biti u usponu do sredine meseca. Ovo će biti povoljan period da obavite neku veću kupovinu, koju ste već dugo planirali, a stalno odlagali. Novac vam stiže iz nekog neuobičajenog izvora. Možda će to biti neki poklon, nasledstvo, ili profit u vezi sa nekim ranijim ulaganjem. U svakom slučaju, dolazi iz izvora koji nije direktno vezan za posao kojim se bavite. Imajte na umu da će ovaj nagli priliv novca ipak biti nešto privremeno i ne navikavajte se preterano. Mart vam donosi promene na polju poslovne strategije, za koje vrlo lako neki nepredviđeni troškovi mogu biti okidač. Još uvek se nalazite u periodu poslovnog uspona, ali morate činiti neke izmene u poslovanju i načinu razmišljanja i planiranja, kako biste dopustili ovom usponu da se dogodi. Otvaraju se i prilike za putovanja koja neće biti vezana samo za zadovoljstvo, već vam mogu doneti nova saznanja i proširiti vidike. Ipak, ovo može poslužiti kao šansa da sa nekom bliskom osobom provedete malo kvalitetnog vremena.

Ljubav: Ovog meseca vam porodica nije sasvim u žiži interesovanja. Iako možete iskusite povremene turbulencije u odnosima sa familijom, većinom sve ide ustaljenim tokom i ne remeti preterano vaš uobičajeni ritam.Može doći do preplitanja poslovnog i privatnog plana, pa ćete praviti izvesne kompromise kako biste održali harmoniju, iako ćete zbog toga negodovati – smatrajući da druga strana treba da uloži više truda. Ne ostavljajte probleme da dugo leže nerešeni i ne gurajte stvari pod tepih. Ništa se neće samo od sebe rešiti. Sada je pravo vreme da izgladite sitne nesuglasice, kažete ono što mislite i ne izbegavate raspravu. Ipak će na vašem ličnom planu dobrih dana biti više nego onih problematičnih. Privlačićete nove ljude u svoj život, a među njima se možda krije i osoba sa kojom možete ostvariti romantičnu konekciju, ukoliko pripadate onima koji već neko vreme traže ljubav.

Zauzete Device će ovog meseca napraviti neke poteze u vezi koje odnos sa partnerom mogu podići na viši nivo, ili testirati kvalitet vaše veze.U svakom slučaju, mesec mart vam donosi promene u ljubavnom statusu. Ne donosite odluke naglo, iako će vam se žuriti da što pre ostvarite ono što ste naumili. Ovo ipak nije povoljno vreme da porodici predstavite neku novu osobu u vašem životu. Sačekajte sa tim do sledećeg meseca. Tako ćete i sebi dati prostora da saznate da li se radi o nečem ozbiljnom i trajnom, ili je u pitanju samo privremeni zanos. Iako postoje šanse za sklapanje novih prijateljstava, ne zapostavljajte stare prijatelje. Promena stila i imidža vam može goditi.

Zdravlje: Pričuvajte se, jer će vam u ovom periodu zdravlje biti osetljivo. Mučiće vas nedostatak energije i dodatno pojačavati pritisak na vas. Odmarajte više i ne skačite baš za svaku sitnicu koja vam iskrsne, jer nisu sve obaveze podjednako važne i ne zahtevaju sve vaše trenutno delovanje. Dajte sebi malo oduška.

Zašto je profesor studentima kuvao kafu: Lekcija koju će pamtiti za života!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

VAGA

Posao: Iskoristite početak meseca da raščistite eventualne nesporazume, jer će ljudi u vašem okruženju tada biti posebno prijemčivi i otvoreni da prihvate i razumeju vaše argumente.

Očekujte i promene u radnom okruženju. One će sigurno uneti malo pometnje u vaše poslovne navike i odnose sa kolegama. Budite posebno obazrivi prema njima, ali ne dozvolite da vas definišu i da pasivno prihvatate njihovu volju. Ovo je vreme promena i veoma je važno da kroz njih stupate svesno i aktivno. Jedna dobra poslovna prilika vas očekuje krajem meseca. Prihvatite je samo ukoliko ste sto posto sigurni da možete da ispoštujete zadate rokove. Ne dozvolite da vas optimizam i potencijalna novčana dobit uvali u nešto što niste u stanju da dovršite. Iako će zadatak delovati lagano i ne previše zahtevno, pitajte sve što je nedorečeno i ne propustite da razjasnite svaki detalj. Tek tada ćete videti da li možete zaista da u zadatom roku obavite sve što projekat od vas zahteva. U svakom slučaju, očekujte veći priliv novca od 17. marta pa naredne 4 nedelje. Iskoristite to da popunite rupe u kućnom budžetu, ili odvojite novac sa strane za kućne potrepštine, piše astrosudbina.com.

Ljubav: Ukoliko se već nalazite u vezi, potrudite se da makar jedan vikend u potpunosti posvetite partneru. Idite nekuda van grada. Kraće putovanje će vas još više zbližiti. Idealno vreme za to je već prve nedelje marta.Mogući su sukobi i nesuglasice sa članovima porodice, ali to vrlo lako možete da izbegnete i prebrodite ako rešite da odvojite više vremena za uživanje sa partnerom. Ukoliko imate nekoga sa kim baš i niste načisto šta ste jedno drugom, u ovom periodu može doći do razjašnjenja situacije. Kako god da definišete vaš odnos, to će vam uneti veći osećaj slobode i udobnosti u život. Ipak, ne zapostavljajte prijatelje koji se veoma brinu za vaše dobro.

Ne plašite se da okončate i neka otrovna prijateljstva i oslobodite se zauvek ljudi koji vas konstantno vuku na dno, kako biste dobili više vremena za one koji u vaš život unose dobre vibracije. Ne pristajte na dejtove sa onima koji vas očigledno ne poštuju i ne žele da izađu u susret vašim potrebama. Dajte šansu samo onima koji uvažavaju vašu ličnost i vaše vreme.

Zdravlje: Pravi je trenutak da preispitate svoj životni stil. Već neko vreme praktikujete način života koji ne deluje baš blagotvorno na vas. Probajte da pronađete motivaciju za usvajanje zdravijih navika.

Kad neko hoće da vas ponizi i uvredi: Samo jedan potez i izaći ćete kao pobednik!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

ŠKORPIJA

Posao: Ovog meseca karijera vam neće biti na prvom mestu. Preusmeravate svoju pažnju da društvene ciljeve, radije nego na poslovne. Promene u poslovnom okruženju i organizaciji su vas isuviše umorile i sada je vreme da se malo oslobodite tog stresa. Redefinišete svoje ciljeve i planove. Već primećujete da vam situacija izmiče iz ruku svaki put kada se preterano trudite, pa ovog puta vođstvo malo prepuštate drugima. Pošto se pravila igre menjaju, na vama je da načinite i neke lične izmene kako biste udarili temelje kvalitetnoj poslovnoj saradnji u narednom periodu. Obratite pažnju na sitne znakove, jer će upravo oni odati ključne tajne, ili vas upozoriti na neke prikrivene probleme. Možete ostvariti dobit uz pomoć nekoga ko vam je najmanje delovao kao da je na vašoj strani. Izuzetnu pažnju poklanjajte kolegama i pažljivo slušajte šta se govorka. U ovom periodu za vas će biti važnije koga poznajete od toga šta zaista radite. Ipak, donošenje velikih odluka odložite do aprila. Već neko duže vreme vlada stanje finansijske nestabilnosti. Ovog meseca će vam računicu poremetiti iznenadni trošak ili gubitak vezan za vašu pogrešnu procenu.

Onima koji traže posao, poslovna prilika se smeši tek nakon 20. marta i to posredstvom nekog člana porodice ili suseda. Ipak, moraćete dobro da se pomučite za to. Sve u svemu, ovo je period u kome se vaš fokus sa karijere pomera na društveni aspekat, porodicu, dom, ljubav. Tek krajem meseca osetićete znatno pojačanje ambicije. U poslovnom smislu, Mart će biti prelazni mesec. U kući vas očekuju popravke. Kompjuterski virusi vam mogu zadati glavobolje.

Ljubav: Što se tiče porodičnog života, ovog meseca imaćete pravo pozorište u kući. Biće drame i vike i suza, ali i iznenadnih izliva nežnosti i emocija. Budite strpljivi, budite tu sa svoje najbliže. Ovo je vreme da zaista rešavate stvari kao tim. Škorpijama koje su u vezi ljubav cveta. Udate/oženjene škorpije gotovo da proživljavaju drugi medeni mesec. Opijeni ste i zahvaljujući plimi emocija pomalo distancirani od realnosti. Singl škorpije uopšte neće biti usamljene, jer će pronalaziti potencijalne partnere na najstereotipnijim mestima – poput klubova, kafića, utakmica, žurki ili bilo kakvih društvenih okupljanja, a nakon 20. marta ljubavne prilike dolaze i iz poslovnog okruženja. Postoji šansa da steknete interesantno poznanstvo sa osobom vezanom za neku zdravstvenu intervenciju. Nije isključena ni ljubav na prvi pogled. Početkom meseca se nemojte iznenaditi povratku stare ljubavi. U svakom slučaju to bi moglo biti nešto blizu vaše kuće, nešto vezano za vaš dom, porodicu ili prošlost.

Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju. Ovog meseca koncentracija vam je veoma loša. Budite dodatno oprezni pri rukovanju aparatima i mašinama, pa čak i po kući. Ne popravljajte ništa sami, već zovite majstora.

Zašto je ignorisanje majka svih osveta: Ovako inteligentni ljudi pobeđuju spletkaroše!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

STRELAC

Posao: Uz malo sreće, koja nema nekog posebnog razloga da izostane, prve nedelje marta bićete primećeni od nekih bitnih ljudi. Čuvajte sve kontakte, održavajte svoje veze u poslovnom svetu i stavite akcenat na kreativnost i timski rad u projektima. Moguća su poslovna putovanja koja će vas dovesti u društvo poznatih ličnosti. Ubirate polodove svog truda i zalaganja iz prethodnog perioda. U martu su pređašnje odluke i planovi na konačnom ispitu. Ako ste donosili dobre odluke, bićete zadovoljni sobom. Ako je bilo grešaka, sada ih je mnogo teže ispraviti. Biće vam potrebni drugi ljudi, pošto u martu nećete biti na vrhuncu svoje nezavisnosti i samopouzdanja. Imaćete “nos za novac”, slušajte svoje instinkte – ali ne suviše slepo. Poneki odgovor će vam možda doći u snovima, ali ne shvatajte san bukvalno, već simbolično. Planirajte i ne povlačite poteze nasumično. Sada je konačno prilika da neke poslovne dogovore i planove koji su već suviše dugo na holdu oživite i obnovite stara poznanstva i ideje. Zarađujete dobro, ali ste pod stresom pošto vam deo finansija dolazi iz sumnjivih i nestabilnih izvora, ili uz poteškoće. Na kraju dana, većinu para ćete potrošiti na svoje dugo očekivano zadovoljstvo, tako da ćete se ipak osećati dobro. Kao da nerviranja nije ni bilo. Ipak ne preterujte u trošenju i ne dopustite sebi da vam način života koji ste vodili ovog meseca pređe u naviku.

Neće vam nedostajati kreativnosti, a ni slobodnog vremena, tako da konačno možete da se posvetite umetničkom projektu, ili hobiju koji je već neko vreme na čekanju. To će vam pomoći da se rešite stresa, bistije razmišljate i svesnije povlačite poslovne poteze. Takođe će vam goditi da obavite sitne popravke po kući koje se već neko vreme gomilaju. Ovo je takođe odličan trenutak za renoviranje i eksperimentisanje sa enterijerom, piše astrosudbina.com.

Ljubav: Ljubavne prilike vam se uvećavaju s početka meseca, da bi pred kraj sreća već mogla da počne da vas napušta. Zbog toga obratite pažnju u prvoj polovini marta, jer su šanse da ćete upoznati nekog zaista posebnog znatno uvećane. Zvezde vam namiguju, iskoristite njihovu naklonost. Što se tiče zauzetih Strelčeva, vaš dom će vam biti najromatičnija destinacija za odmor koju možete da zamislite. Nakon 20 marta ljubavni život počinje da vam se komplikuje. Neki odnosi će biti na testu. Očekuju vas promene na ličnom planu, tako da ćete dosta vremena provoditi analizirajući i redefinišući sebe. Vreme je da počnete da se posvećujete onome o čemu ste oduvek maštali i za šta ste rođeni.

Zdravlje: Druga polovina meseca vam donosi znatno poboljšanje zadravlja, mada se ni u prvoj polovini nećete osećati loše. Samo odmarajte dovoljno i održavajte nivo energije. Ne tražite neki mistični smisao u ružnim snovima koji su mogući u ovom periodu, jer oni samo odražavaju svakodnevne brige i strahove. Odlazak kod psihologa može delovati blagotvorno.

Pare mu nisu sačuvale zdravlje: Poslednje reči Stiva Džobsa preokrenuće vam život!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

JARAC

Posao: Ukoliko nešto treba da menjate u životu, sada je pravo vreme da otpočnete sa promenama. Veoma je važno da započnete pre 22. marta, jer nakon toga dolazi period pada samopouzdanja i energije. Ukoliko sve započnete na vreme uspećete da se ne ulenjite previše u tom periodu. U suprotnom će vam zatrebati pomoć drugih ljudi da ostvarite ciljeve, a onda stvari neće ispasti baš onako kako ste želeli i zamišljali. Od sredine meseca ćete biti skloni preuzimanju većih finansijskih rizika i potezanju smelijih poslovnih potreza, što bi u većini slučajeva moglo da uspe. Familija vam se meša u polje finansija. Moguće je da ćete pomagati novčano nekom članu porodice ili preuzeti veću brigu o roditeljima ili nekim drugim rođacima.

Ljubav: Na polju ljubavi su vam dve suprotnosti. S jedne strane ćete imati više samopouzdanja i prodornosti u društvenim odnosima, pa ćete tako povećavati i šanse da upoznate nekog zanimljivog. Međutim, već od sredine meseca stres kuca na vaša vrata, pa i na ljubavnom planu donosi dramu i izazove. Poverenje biva stavljeno na test. Posebno obratite pažnju oko 18., 19. jer su ovo dani najbitniji što se tiče ljubavi. Provodite više vremena sa porodicom. Priredite neko veće porodično okupljanje, godiće i vama i najmilijima. Otkačite neke obaveze radi najdražih osoba, doćiće i to vreme kada ćete bez prestanka raditi.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje emotivno i psihičko zdravlje. Čuvajte snagu i odmarajte više, jer nedovoljno energije može da uzrokuje brojne probleme. Izbegavajte radikalne promene režima ishrane, stroge dijete i slično, od sredine meseca. U buduće više promišljajte pre nego što se odlučite na nešto, umesto da isprobavate redom sve što vidite.

Zakletva dame od stila: Ovako ne sme da izgleda nijedna žena u pedesetim!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

VODOLIJA

Posao: Početak meseca vam donosi toliko dobro raspoloženje i mnoštvo prijatnih događaja i vesti, da vam čak ni unapređenje neće biti potrebno da biste se osećali fantastično. Ipak, ga ne biste odbili, naravno. Toliko vam dobro ide na poslu da impresionirate lako sve oko sebe iako to možda uopšte ne primećujete od zanetosti projektima. Dok vi gledate predano svoja posla, vaš šef i te kako primećuje vaš rad i posvećenost, možda vam ipak iznenada i ponudi to unapređenje, ko zna. Vaš instinkt da istražite stvar iz svakog ugla pre nego što date konačni odgovor vam se može debelo isplatiti oko 10. marta. Ipak ćete biti u iskušenju da dolazite u riskantne situacije koje biste uobičajeno radije izbegavali, pa se čuvajte u drugoj polovini meseca naročito. Pustite nekog drugog da se popne uz merdevine, podigne te kutije, ili razveze veselu družinu kući, piše astrosudbina.com.

Ljubav: Samopouzdanje koje stičete na poslovnom planu preliva se i u vaš lični život. To je normalno i očekivano. A nema ničeg boljeg za fantastičnu romansu od dobre energije, kojom ćete bukvalno pleniti od samog početka meseca. Pravo vreme da izađete nekuda i tu energiju stavite u akciju je oko 8. i 9. marta. Biće puno prilika, ali ako dovoljno pažljivo budete birali prema svome srcu, možda upoznate osobu koja će zaista nečim obogatiti vaš život. Budite otvoreni i odlučni. Oko 13. i 14. stvari možda neće teći tako glatko, ali problemi su ponekad tu samo da bi nas ojačali u nameri da ostvarimo ono što želimo. Poslednjih deset dana marta se malo više posvetite sebi, jer da biste upoznali i prepoznali srodnu dušu potrebno je da se zaista vratite sebi. Počnite od svojih interesovanja za koja već dugo niste imali vremena. Otiđite na časove plesa, ili skinite prašinu sa starog štafelaja… Setite se sebe, ko ste bili i šta ste voleli pre svih tih obaveza. Tako ćete najlakše sresti osobu sličnih interesovanja i pogleda na svet.

Zdravlje: Energije ćete imati na pretek. Bez većih zdravstvenih problema.

Leva strana lica je nasleđe oca, a desna majke: Sudbina nam je odredila karakter!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

RIBE

Posao: Ide vam od ruke sa ljudima ovog meseca, pogotovo sa spajanjem odgovarajućih osoba, što na poslovnom, što na ljubavnom planu. Vaše oko izoštreno da rešava zagonetke i pronalazi skrivene poruke, činiće vas u martu pravim društvenim magom. Sigurno ćete mnogim ljudima učiniti veliku uslugu, spajajući ih sa pravom osobom u pravom trenutku. Od posla će vas jedino sredinom meseca odvraćatiti ljubavna romansa. Ali i to je za ljude, s vremena na vreme Krajem meseca će vam se ukazati prilika da nekome pomognete. Učinite to, jer će vam se usluga kasnije vratiti. Obratite pažnju na neiskrenog kolegu, saradnika, ili biznis partnera u poslednjoj dekadi meseca. To može biti i neki potencijalni poslovni partner, neko koga možda želite da zaposlite, ili kod koga ste razmišljali da se zaposlite Takođe, dva puta razmislite o toj poslovnoj ponudi koja vas može preterano opteretiti. Prvo se uverite da postojeće obaveze možete na vreme da obavite, pa tek onda razmotrite uzimanje dodatnog tereta na svoja pleća. Krajem meseca stižu značajne vesti.

Ljubav: Društvene veštine koje su vam ovog meseca u vrhuncu, pomažu i na ljubavnom planu. Zračite dobrom energijom i odašiljete svetu poruku da umete dobro da se brinete o sebi i drugima i da očekujete od partnera da ume podjednako toliko da brine o vama i o sebi. Zbog svega toga privlačite stabilnije i ozbiljnije osobe, što je prava promena i osveženje. Moguće je i preplitanje ljubavnog i poslovnog plana. Ipak, ne zaboravite na roditelje i bliske prijatelje. Podarite i njima malo te dobre energije.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu, pogotovo oko sredine meseca. Uložite taj dodatni napor u nabavku zdravije hrane i pripremanja raznovrsnih obroka. Razračunajte se sa energetskim pijavicama i ljudima koji vas već neko vreme negativno zrače. Ukoliko ste prestali sa vežbanjem, počnite polako da se vraćate u formu. Verujte, organizam će vam biti zahvalan. Znamo da su vam oči češće na onoj duhovnoj i misaonoj strani, ali ravnoteža za telesnim mora da postoji.

Šta nasleđujemo od majke, a šta od oca: Ove crte se prenose generacijski!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs