Da li ste ih već pronašli?

3 osobe koje svako mora da nađe u životu: Bez njih vam nema sreće!

Ako ste dovoljno srećni da ih imate, borite se za njih i poštujte ih
Zanimljivosti
01:52h Autor:
Foto: Thinkstock

Mnogi naši susreti i odnosi s različitim ljudima pomažu nam da rastemo. Svi oni igraju ulogu u našem razumevanju života i razvoju karaktera, ali neke veze su posebnije od drugih.

 

Sledeće tri osobe veoma je važno da pronađete u životu - bez njih naše putovanje na ovoj planeti nije potpuno.

 

Vaša srodna duša

 

Vaša srodna duša je ona duša s kojom osećate vezu na svim nivoima. Doslovno je nemoguće da se s tom dušom osećate nelagodno. Ponekad se možete i prepirati, ali uvek sve rešite i to na kraju samo ojača vaš odnos.

 

Možete biti odvojeni i 3 godine od te osobe, ali kad se ponovo sretnete - kao da se ništa nije promenilo, jer rezonujete na svim mogućim nivoima. Kada se susretnete, možete imati čudan osećaj prisnosti, kao da ste izabrali da uključite tu dušu u svoj život i pre rođenja.

 

Ovaj neobičan osećaj prisnosti često dolazi od činjenice da delite prošle živote s tom osobom i odlučili ste da još jednom živite zajedno kako biste obavili svoju misiju.

 

Ko će vam reći da li ste na pravom putu? Suprotno verovanju u pop-kulturi, vaša srodna duša ne mora nužno biti suprotnog spola, niti vaš životni partner. Može se pojaviti kao vaša majka, brat, sestra ili najbolji prijatelj. Svaka osoba susreće svoju srodnu dušu u nekom trenutku u svom životu. Ako je još niste našli, očekujte da će se to dogoditi u budućnosti.

 

Svi znaju kako bi drugi trebalo da vode svoj život, samo ne znaju za svoj!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vaše ogledalo

 

Vaše ogledalo je osoba koja vam govori stvari onakve kakve jesu. Ona je iskrena s vama, bez obzira na to hoćete li biti povređeni. Ali to što ne brine o vašim osećajima omogućuje joj da utiče na vas i donese vam transformaciju.

 

Nije ovde reč o ružnim komentarima. Reč je o prijatelju koji će vam reći kad niste na pravom putu ili kad se ne ponašate onako kako bi trebalo. Često se događa da i vi imate istu ulogu u životu te osobe i iz tog razloga vi delujete kao ogledalo jedno drugome, a odražavate područja na kojima je potrebno raditi. Možete raspravljati češće nego što je potrebno, ali ispod tih argumenata leži iskrena briga koja se ne može poljuljati. Ponekad nam je svima potreban neko da nas probudi kada nismo dovoljno odgovorni.

 

Suština života u 10 rečenica: Kad nisi pitan - ćuti, za sreću moraš da ispuniš ovaj zadatak!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vaš zaštitnik
Vaš zaštitnik je vaš mentor, učitelj i vodič. On vam pruža nadahnuće, ohrabrenje i povratne informacije o vašem životu. Vodi vas i pomaže vam u teškim situacijama. Nekim ljudima njihov zaštitnik može doći u obliku jednog člana porodice, drugima se on može pojaviti kao učitelj ili trener.

 

Važno je imati nekoga kome se možete obratiti kad vam je teško, nekoga ko je uvek u mogućnosti da vas podstakne i ponudi vam uputstva na vašem putovanju.

 

Kada dublje uronite u svoje putovanje, vaš zaštitnik će postajati manje ličan. On se ispočetka može pojaviti kao član porodice ili prijatelj, a zatim, nakon što shvatite svoju univerzalnost i povezanost sa svime, Mesec, Zemlja i duhovi prirode će postati vaši zaštitnici.

 

Umesto da tražite odgovore od učitelja, tražićete odgovore direktno od izvora.

 

To su tri arhetipske osobe od kojih će svi imati koristi u svojim životima.

 

Ako ste dovoljno srećni da ih imate, borite se za njih i poštujte ih. Ako ih još niste susreli, nastavite da radite na ličnom razvoju i svemir će ih poslati vama kada bude pravo vreme za to.

 

Kad vam se život smeje u lice, i dolazi tuga za tugom: Zapamtite ove reči za sva vremena!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...