Verojatno ste i vi jedni od većine ljudi koji u fioci ispod rerne drže papir za pečenje, foliju, poklopce ili kalupe za mafine.
Ali, bez obzira na to za šta ih sada koristite, verovatno vam ne služi za ono za šta su je proizvođači stvarno namenili!
Naime, ova fioka zapravo služi za održavanje jela toplim! To je "topla fioka" u koju možete da stavite hranu nakon pečenja i ona će ostati na temperaturi za posluživanje.
Ako još uvek imate uputstvo za svoj šporet, proverite šta piše. U većini njih stoji opis poput ovog: Topla fioka osmišljena je da sačuva toplotu vruće hrane na temperaturi za posluživanje. Uvek u nju stavljajte vruću hranu. Hladna hrana ili ona na sobnoj temperaturi ne može se ugrejati ili kuvati u toploj fioci.
Ako je do sad niste iskoristili, može vam poslužiti kada vam gosti kasne da održite jelo toplim.
Zagorelo posuđe ne mora da se riba: Pasta od dva sastojka skida naslage za minut! (RECEPT)