Apokaliptično predviđanje

Spremite se za noć Crnog meseca u petak: Ovi znaci otkrivaju da Isus dolazi!

Smak sveta desiće se za 3 dana, prema teoretičarima zavere
Zanimljivosti
10:28h Autor:
Spremite se za noć Crnog meseca u petak: Ovi znaci otkrivaju da Isus dolazi!
Foto: Shutterstock

Crni mesec pojaviće se na nebu u petak 30. septembra što mnogi teoretičari zavera, ali i deo hrišćana povezuju sa apokalipsom i drugim dolaskom Isusa Hrista.

Ali krenimo redom. Spektakularni prizor Crnog meseca se događa kada svetla strana Zemljinog prirodnog satelita bude zahvaćena njenom senkom, pa je tu stranu Meseca nemoguće videti.

Ovaj fenomen na nebu se dešava otprilike jednom u 32 meseca, ali ovaj koji će se dogoditi u petak ima specijalno značenje zbog nečeg sasvim drugog.

Prvi dan septembra doneo je sa sobom "vatreni prsten". Naime, mesec je bio u ravni sa Zemljom dok je Sunce bilo iznad Afrike, pa je izgledalo da je Sunce potamnelo. To, plus predstojeća pojava Crnog meseca kod pojedinih budi veliki strah i daje razloge za brigu.

Proročanstvo mati Makrine: Patrijarh Pavle u snu najavio događaj koji će potresti Srbiju! (VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Ovi znaci upućuju na to da Isus dolazi. Približavamo se kraju našeg sveta, kao i kraju celokupnog života na Zemlji", piše u jednoj od teorija zavera.

Kada ova dva fenomena povežu sa Biblijom onda pojedini hrišćani i zagovornici teorija zavera u svemu tome mogu pronaći izvor svog straha. Naime, kako se navodi, Knjiga Matejeva poglavlje 24:29 kaže:

"Odmah nakon iskušenja tih dana Sunce će potamneti a Mesec neće sijati, zvezde će padati sa neba, sile neba će biti uzdrmane".

Naučnici, s druge strane tvrde da nema razloga za brigu i da se život planete Zemlje nastavlja kao i do sada.

Moć predviđanja porodice Tarabić: Tajna kremanskog proročanstva krije se u ovome! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs