Astrologija otkriva

Nedelja u kojoj će jednom znaku sve ići od ruke: Ostale čekaju neprijatna iznenađenja!

Biku će ove sedmice sve ići od ruke, dok bi Škorpija mogla da ima probleme na poslu
Zanimljivosti
13:22h Autor:
Nedelja u kojoj će jednom znaku sve ići od ruke: Ostale čekaju neprijatna iznenađenja!
Foto: Profimedia

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Nikada nemojte da se postavljate na način koji nije tipičan za prirodu vaše ličnosti. Znate i sami koliko vas kolege cene i vole, ali ne dozvolite da to pređe u antipatiju zbog promene u stavovima koje imate. Ako ne radite, vidljiva je mogućnost honorarnog posla.

Ljubav: U braku vam ove sedmice ljubomora neće biti naglašena i to je odlično. Voljeno biće je uspelo da vas ubedi da grešite u to što sumnjate, tako da ne brinite. Ako niste u emotivnoj vezi, ova sedmica vam može doneti ulazak u jako kvalitetnu vezu i to sa osobom koja je baš uspešna u poslu kojim se bavi.

Zdravlje: Moguća je glavobolja.

Bik

Posao: Izuzetno ste vredni i zato budite bez brige. Sve vam ide na ruku kada je sam posao u pitanju. Tačno je da po pitanju novca može mnogo bolje nego što je sada, ali morate biti uporni. Nastavite da se borite na isti način kao i do sada. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za komercijalu.

Ljubav: U braku je moguća manja svađa sa voljenim bićem i to oko neke banalne stvari. Pokušajte to da izbegnete u periodu tokom kraja sedmice. Ako ste slobodni moguća je neobavezna veza sa kolegom i to je sve. Nemojte tako nešto započinjati ako je druga strana u braku.

Zdravlje: Mogući su problemi sa krvnim pritiskom.

Horoskop koji otkiva do gole kože: Zapisano baš sve, brutalno iskreno!

Blizanci

Posao: Vraća vam se poslovna energija i samim tim će biti dobro na dalje. Shvatili ste neke svoje greške, tako da na dalje neće biti problema. Ako ne radite pokušajte na mestima gde biste animirali ljude na neki način i od toga zarađivali. Tu biste mogli da imate uspeha i da napredujete.

Ljubav: Ljubav je nešto šta partneru izuzetno znači. Vi ste neko ko zna da preteruje u flertu i malo na tome poradite tokom ove nedelje. Ako niste u emotivnoj vezi iskoristite vikend za promenu takvog stanja. Pojaviće se malo starija osoba, a na vama je da iskoristite priliku na pravi način.

Zdravlje: Moguća je zubobolja.

Rak

Posao: Umor je i dalje naglašen kod vas, ali ne brinite. Biće vam lakše na poslu tokom ove sedmice i samim tim nećete taj umor osećati u toj meri. Ako ne radite na žalost ne vidim da ćete se zaposliti na dobrom mestu, ali neki posao koji bi radili mesec, dva dana bi svakako mogli da nađete.

Ljubav: Verujem da ste se malo promenili prema partneru i da vam je sada mnogo lakše nego inače. Inat ne vodi ničemu to i sami znate. Ako ste slobodni pristanite na vezu sa osobom koja je rođena u znaku Riba i uživajte. Izuzetno će vam prijati način ponašanja od strane te osobe ka vama.

Zdravlje: Moguća je depresija.

Planeta sreće, misterije ili tuge: Horoskop otkriva koja je vaša i kako deluje!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Lav

Posao: Imate zacrtan cilj u glavi a on je vezan za odmor koji planirate. Baš taj cilj će vas naterati da radite mnogo, ali i da se posvetite svemu tome do maksimuma. Imaćete mogućnost veće zarade na poslu i neka vam to i bude najveća snaga borbe za dalje. Ako ne radite moguće je zaposlenje na poslu vezanom za građevinu.

Ljubav: U braku je moguća manja nervoza, ali ništa tako strašno. Nemojte se toliko sekirati. Ako niste u emotivnoj vezi poslušajte savet drugarice i izađite na piće sa osobom koju vam dotična osoba predlaže. Dajte šansu toj osobi i nećete pogrešiti. Verovatno je neko ko je rođen u vatrenom znaku.

Zdravlje: Mogući su stomačni problemi.

Devica

Posao: Na poslu bi neko od nadređenih mogao da vam ponudi bolje radno mesto. Na to će imati veliki uticaj neko ko je iznad vas na poslu, ali ko vam nije nadređeni. Imaće uticaj u smislu da će vas hvaliti i samim tim će to moći da dovede do boljeg radnog mesta. Ako ne radite konkurisanje na razna mesta bi moglo da vam donese zaposlenje. Posvetite se tome početkom sedmice.

Ljubav: U braku bi trebalo da bude lakše. Rešili ste značajne probleme u kući i zato uživajte. Ako niste u emotivnoj vezi a postoji osoba koja dolazi iz inostranstva i koja vam predlaže susret savet je da se ni malo ne dvoumite. Pristanite na to i videćete da će biti dobro po vas.

Zdravlje: Mogući su problemi sa sinusima.

Veliki letnji horoskop: Turbulentan jul, u avgustu vas čeka šok!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vaga

Posao: Ova sedmica bi trebala da vam bude znatno lakša nego što je bila protekla. Nemojte biti depresivni, jer nema razloga za tim. Dajte sve od sebe i biće dobro. Ako ne radite vidim jako veliku mogućnost nalaženja posla koji bi i te kako mogao biti dobar po vas i gde bi mogli dugo da ostanete.

Ljubav: Bračna situacija će vam biti na zavidnom nivou a pre svega ste vi razlog tome. Prosto ćete pleniti pozitivnom energijom i to će izuzetno uticati na partnera. Ako ste dugo sami a osoba sa posla ulaže veliki trud oko vas pristanite na izlazak na piće. Sa dotičnom osobom moći ćete da ostvarite kvalitetnu emotivnu vezu.

Zdravlje: Zdravlje bi trebalo da bude zadovoljavajuće.

Škorpija

Posao: Poslovno niste srećni. Niste posvećeni mestu na kome radite u dovoljnoj meri a razlog je porodična situacija. Trebate biti takvi da jednostavno pokušate sebe malo da promenite. Razumem da imate probleme, ali morate biti jači. Ako ne radite posvetite se traženju poslova iz oblasti mrežnog marketinga.

Ljubav: Izuzetno ste emotivni i to pokazujete na pravi način. Imate vi u sebi da se lako iznervirate, ali partner to zna i samim tim vam ne zamera previše. Ako ste slobodni vidim mogućnost izuzetno jake strastvene veze, ali više od toga ne. Druga strana neće biti spremna na više od toga.

Zdravlje: Mogući su bolovi u želucu.

Sa ovim brojevima sigurno dobijate: Horoskop otkriva prave kombinacije za igre na sreću!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Strelac

Posao: Na poslu ne bi trebalo da bude većih problema. Moguć je jači umor iz razloga što mnogo radite, ali sve u svemu rešićete to. Ako niste zaposleni vidim mogućnost promene tog stanja, ali znajte da bi taj posao trebalo da ima veze sa trgovinom. Moguće da to ne volite, ali je tako kako je.

Ljubav: U danima pred sobom bićete lepog raspoloženja. Partner će biti po malo nervozan, ali ćete naći načina da ga oraspoložite i onda neće biti problema. Ako ste slobodni potrebno je da se aktivirate, ali na način da ćete znati da odreagujete na pravi način u pravom trenutku. Tokom odlaska u šoping možete upoznati jako kvalitetnu osobu pa iskoristite priliku.

Zdravlje: Mogući su problemi sa nogama.

Jarac

Posao: Tačno je da mnogo radite i da se mučite, ali ne brinite. Sav trud koji ulažete će vam se i te kako isplatiti. Ako niste u radnom odnosu vidim mogućnost promena na bolje i to na mestima vezanim za rad sa rukama na neki način. Imaćete mogućnost da nađete posao gde biste se fizički trošili.

Ljubav: Sumnja je nešto šta će biti izuzetno naglašena u sedmici pred vama. Nešto morate menjati kod sebe. Ćutanjem sebi pravite još gore. Trebate smirenim tonom pričati sa partnerom i razjasnićete sve to šta vas buni. Ako ste slobodni vidim mogućnost kraće veze i to sa osobom koju ste upoznali preko rođake.

Zdravlje: Mogući su problemi sa kičmom.

Blago vama ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka: Oni žive najduže!

Vodolija

Posao: Na poslu trpite veliki pritisak. To se i očekivalo pre, ili kasnije. Sada jednostavno morate nešto promeniti kod sebe ako ne želite da bude loše po vas. Vidim da ćete imati mogućnost za većim zadovoljstvom, tako da samo napred. Ako ne radite ne vidim mogućnost kvalitetnog posla za vas.

Ljubav: Samim početkom sedmice se možete jako iznervirati. To i te kako može uticati negativno po zajednicu u kojoj ste. Možete to sprečiti ako u dovoljnoj meri iskontrolišete sebe. Ako niste zaljubljeni vidim mogućnost poznanstva u prevoznom sredstvu sa osobom koja je približnih godina kao i vi, ali je do vas kako ćete odreagovati ka istoj.

Zdravlje: Moguć je pad imuniteta i jača depresija.

Ribe

Posao: Oduševljavate nadređene sve više i više. Nisu verovali u kvalitete koje posedujete, ali eto vidite kako se isplati kada je čovek vredan. Nastavite i dalje da se trudite. Nedelja pred vama će biti pozitivna. Ako ne radite moguće je nalaženje posla uz pomoć bivše ljubavi. Kada kažem bivše pre svega ciljam na osobe sa kojima ste bili u vezi najkasnije do pre godinu dana.

Ljubav: U braku ćete biti pozitivni. Nećete biti nervozni i samim tim će i voljeno biće biti prijatno prema vama. Nastavite tako, jer je to jedini put ka pravoj sreći. Ako ste slobodni, odlazak na kupalište bi mogao da dovede do izuzetno zanimljivog poznanstva kod vas i to sa osobom koja je do nedavno bila u braku.

Zdravlje: Moguće je manje povećanje krvnog pritiska.

Horoskop i majčinstvo: Od Vage nema boljeg roditelja, Škorpija najgora!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs