Iskoristite priliku

Horoskop opominje: Danas je idealan dan za promene, večeras zamislite želju!

Najpovoljnije vreme da započnete novine je 5. jun u večernjim satima tj. od 17-21 sat kada će Mlad Mesec biti u sekstilu s Uranom u Ovnu
Zanimljivosti
04:18h Autor:
Horoskop opominje: Danas je idealan dan za promene, večeras zamislite želju!
Foto: Profimedia

Mlad Mesec u Blizancima biće u konjukciji sa Venerom, u kvadratu sa Jupiterom u Devici, kao i u kvadratu sa Neptunom u Ribama, kao i opoziciji sa Saturnom u Strelcu. Takvi napeti tranziti doneće više nemira, nervoze, ali kod nekih razdraganosti, kod onih koji su pod uticajem Venere. Ipak, najviše će biti drugih preterivanja, neodmerenosti vezane za komunikaciju, mentalne aktivnosti, učenje, kraća putovanja, pripreme za ispite.

Kod nekih će se pojaviti razne dileme, jer su Blizanci dvostruki znak, a Mlad Mesec u izazovnim aspektima donosi poteškoće da se usmerite samo prema jednom. Osobe koje su pod uticajem tranzitnog Saturna biće podložne strahu, brigama. Na to će delovati otpor Mladog Meseca s retogradnim Saturnom u Strelcu. Nešto iz prošlosti može kočiti sprovođenje novina.

Ovaj uticaj već će se osetiti nekoliko dana pred Mlad Mesec od 1. juna – 6. juna Sunce u Blizancima će tih dana biti u opoziciji sa Saturnom u Strelcu. Ovaj uticaj će najviše osećati Strelci rođeni prvih dana decembra i Blizanci rođeni prvih dana juna i osobe rođene u znaku Strelca, prvih dana novembra. Za vas bi bilo najbolje da usporite, pauzirate ako je potrebno, ili bar smanjite tempo življenja, da se više odmarate, a manje krećete u danima pred Mlad Mesec. Ako se slučajno pojave zdravstveni problem to je znak da je potrebno da preduzmete nešto novo da bi izašli iz tog stanja i to već od Mladog Meseca. To novo, promene, bi trebalo da se smanji i prevlada posebno neraspoloženja ili bezvoljnosti, osećanje premora, ili tuge i straha.

Saturn je planeta koja podstiče hronična oboljenja, i da ne bi od akutnog prešlo nešto u hronično dobro je da nešto promenite od Mladog Meseca u Blizancima. Dobro je menjati pre svega način razmišljanja, stavove, ali i komunikaciju. Ako ima hladnoće i distanciranosti u nekom odnosu, ili negativnih osećanja, vreme je da to promenite od 5. juna kada bude Mlad Mesec u Blizancima.

Ljubavni horoskop za jun upozorava: Očekujte sukobe i katastrofe!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Najpovoljnije vreme da započnete novine je 5. jun u večernjim satima tj. od 17-21 sat kada će Mlad Mesec biti u sekstilu s Uranom u Ovnu. Novine će se tada brzo odvijati i doneti mogućnost poboljšanja. Tada je idealno vreme za pokretanje novina.

Nekima će one same doći, pa je zato dobro iskoristiti datu priliku.

Za osobe koje su rođene oko 4, 5, 6. i 7. novembra, ovo je doba godine kada im je energija izuzetno smanjena, pa je potrebno da se više odmaraju i miruju. Dobro je ako mogu da iskažu i veću hrabrost i moralnu čvrstinu, posebno ako završavaju, ili privode kraju nešto poslednjih dana maja i početkom juna. Tada će biti više opterećenja i to psihičkog, nemira i konfuzije, koji su vezani za novine koje predstoje. Posebno one koje su u vezi za nešto što je povezano s Blizancima, a to je učenje, polaganje prijemnih ispita za upis u srednje škole i fakultete, komunikaciju, medije, kao i putovanja, kao i razna okupljanja, seminare, kongrese i sl.

Obratite pažnju i na informacije koje stižu, proveravajte ih da ne bi došlo do konfuzije ili lažnih informacija, posebno od 13. juna kada Merkur bude ušao u Blizance i bude veći protok informacija i više komunikacije. Važno je dopustiti od 5. juna, pa u narednih nedelju dana, da se promene i novosti odvijaju, jer su one neminovnost, pa se tako treba prilagođavati postojećim okolnostima, što će biti lakše. Trudite se da se preterano ne brinete. Strah je uvek najveći neprijatelj i dobro bi bilo da pronađete način da se s njim izborite, odnosno, pretvorite ga u pokretačku snagu. Tada će sve biti u redu.

Poželite želju…

Svađe na pomolu: Zbog jedne stvari nema mira u braku princa Vilijama i Kejt Midlton!

Dobro je da pravite planove, odredite svoje želje 5. juna kada je dobro raditi vizualizaciju tokom dana. Tada zamišljajte promene koje želite. Ako niste skloni vizualizaciji, onda napravite plan, zabeležite sve što želite da promenite u svom životu.

Oko 5, 6, 7 i 8. juna u danima oko Mladog Meseca u Blizancima, Merkur je u opoziciji s Marsom retrogradnim u Škorpiji. To može dovesti do pojačanog mentalnog napora, uznemirenosti, ili kod nekih i do sukoba mišljenja. Blizancima donosi mogućnost problema vezanih za posao, ili zdravlje, od ranije, pa treba delovati preventivno i kroz komunikaciju i potrebne informacije rešavati probleme. Više borbe, napora, ili konflikta na poslu, ako ste zaposleni.

Problemi od ranije ili bolesti od ranije mogu se pojaviti i dobro bi bilo da kontrolišete svoje zdravlje i preduzmete preventivu kako biste ublažili, smanjili ili zaustavili nepovoljno delovanje ovih tranzita. Osobe sa podznakom u Ovnu, Škorpiji, kao i Blizancima i Devici najviše će osetiti ovu opoziciju.

Potpuno blagostanje čeka čak 3 znaka u junu: Neverovatno tačan horoskop!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs