Astrologija otkriva

Teška kao crna zemlja, a bez nje bi svet bio dosadan: Žena u ovom znaku svakome je potrebna!

Bilo kao prijatelj, roditelj, sestra ili emotivni partner, u svačijem životu neophodna je bar jedna dama rođena u ovom znaku
Zanimljivosti
14:44h Autor:
Teška kao crna zemlja, a bez nje bi svet bio dosadan: Žena u ovom znaku svakome je potrebna!
Foto: Thinkstock

Oni su duhoviti, šarmantni, zanimljivi, najbolji ljubavnici, prijatelji i partneri, uvek spremni za akciju i provod. Sa njima nikada nije dosadno, a volimo ih zbog sledećih karakteristika!

Vodolije su originalne, sanjalice čija mašta prevazilazi sve granice stvarnosti.

Potpuno blagostanje čeka čak 3 znaka u junu: Neverovatno tačan horoskop!

Sa njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svet koji ne poznajemo, u svet mašte, u kojem bi i Petar Pan ostao zauvek dete.

Ozbiljni su samo u onim trenucima kada treba da daju pravi, iskreni, prijateljski savet. Tada su vrlo objektivni. Vole jednakost i pravdu. Nekada su uvrnuti, čudni, pa ih drugi ne shvataju.

Njihov intelekt oduševljava sve koji se nađu u konverzaciji sa njima.

Oni su pokretači zabave, a sa njima je uvek biti dobro u društvu. Ukoliko sa njima idete u provod, računajte da se after parti podrazumeva.

Umeju da motivišu druge, jer su i sami vrlo motivisani i raspoloženi. Ako ste im osvojili srce, oni će učiniti sve da vas usreće.

Kraj iz horor filma: Mračni horoskop otkriva kako ćete umreti!

Uran, vladajuća planeta Vodolije ima plahovitu, naglu i ponekad agresivnu prirodu, ali on takođe Vodolijama daje vizionarske kvalitete - one su u stanju da proniknu u budućnost i znaju tačno šta će raditi za pet ili deset godina.

Ova planeta im je podarila moć brze i lake transformacije, pa su poznatije kao mislioci, progresivci i humanisti. Dobro se osećaju u grupi i zajdnici, pa teže da stalno budu okruženi ljudima.

Vodolija će učiniti sve za voljene osobe do tačke samožrtvovanja ako je potrebno. U prijateljima najčešće traže osobine kreativnosti, intelekta i poštenja.

Kada je reč o porodici, očekivanja nisu ništa manja. Iako imaju osećanje dužnosti prema rođacima, oni neće stvarati bliske veze ukoliko ista očekivanja kao i kod prijateljstva ne budu ispunjena.

Ovaj znak je đavolji advokat, ali voli svim srcem: Nećete naći veću ljubav od njihove!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs