Kraj braka nakon 7 godina

Razveo se sin čuvenog plejboja i milijardera

Kristin Vajt je zbog sina Age Kana prihvatila islam i promenila ime, ali to nije uticalo da par odustane od odluke da stavi tačku na svoju ljubavnu priču
Zanimljivosti
03:00h Autor:
Razveo se sin čuvenog plejboja i milijardera
Foto: AFP

Iako je ona zbog njega prihvatila islam, brak sina milijardera Aga Kana, Princa Husaina i Nujorčanke Kalie Kan (36) raspao se nakon 7 godina. Vest je odjeknula kada je ova lepotica kupila stan od 2,2 miliona dolara na Menhetnu gde planira da započne samački život. Princeza Kalia je rođena Njujorčanka i udala se za Husaina (39) 2006. godine. Par se upoznao na Kolumbija Univerzitetu gde su oboje studirali, a zgodna plavuša je zbog ljubavi prihvatila je islam i promenila ime.

Nekada se zvala Kristin Vajt, ali je odlučila da postane Kalia. Udala se po tradicinalnim muslimanskim običajima, ali je sklopljen i građanski brak u Francuskoj. Govoreći o sebi i svom braku posle svega, ona kaže: "Moja priča je priča devojke koja sluša svoje srce, prati svoju intuiciju. Lekcije nekada moramo da naučimo sami", rekla je lepotica za "Daily mail".

Princ Husain bi mogao da doživi sudbinu svog oca Age Kana, koji je prilikom razvoda od supruge Begum Inare platio 60 miliona evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs