Da li ste znali?

Koliko imate godina: Saznajte koja planeta ima najjaču moć nad vama!

Sunce, Mesec, Venera, Mars i ostale planete imaju veliki uticaj na vaš život. Međutim, u određenim periodima, imaju apsolutni uticaj na vaše ponašanje i odluke koje donosite
Zanimljivosti
21:16h Autor:
Foto: Profimedia

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

 

Astrolog: Drako Škalabrin

 

U modernoj astrologiji, ustaljeno je shvatanje da na različite periode našeg života utiču različite planete. Stoga, naš život je moguće podeliti na osam različitih razdoblja, u zavisnosti od toga kada koja planeta ima najjači uticaj.

 

Do sedme godine

 

Od trenutka rođenja do sedmog rođendana, na vas u najvećoj meri utiče Mesec, čija je glavna karakteristika osetljivost. Zbog toga je uloga roditelja u ovom periodu od ogromnog značaja.

 

Od sedme do 14. godine

 

U ovom periodu najveći uticaj ima Merkur. Zbog toga imate ogromnu potrebu da istražujete sebe i svet oko sebe, da se svakog dana menjate i pronalazite u različitim stvarima. U ovom periodu učite određena pravila ponašanja i ophođena prema drugim ljudima.

 

Ovaj horoskopski znak je prava dobrica čak i na svoju štetu: Blago vama ako ih imate kraj sebe!

 

Od 14. do 21. godine

 

Najizraženiji je uticaj Venere, koja predstavlja ljubav, seksualnost i erotiku. Zbog toga se ovaj period vezuje za istraživanje sopstvenih emocija kroz različite veze i spoljašnji izgled.

 

Od 21. do 35. godine

 

Zbog velikog uticaja Marsa, u ovom periodu pronalazite sebe i svoju suštinu, vaši stavovi, težnje i želje se kristališu. Zahvaljujući tome uspevate da utemeljite svoj „životni cilj“ i put kojim ćete stići do njega. Reč je o periodu u kome ustaljujete sebe, kako na intimnom, tako i na poslovnom planu.

 

Od 35. do 42. godine

 

Reč je o razdoblju života u kome težite da postignete željeni društveni status. Takođe, ovo je period u kome se pripadnici oba pola bore sa značajnim telesnim promenama. Zbog toga je ovaj period prilično stresan u životu svake osobe. Najveći uticaj ima Sunce.

 

Brutalni horoskop: Najgore osobine horoskopskih znakova!

 

Od 42. do 56. godine

 

U ovom periodu najveći uticaj ima Jupiter koji predstavlja donošenje važnih odluka zbog velikih fizičkih i duhovnih transformacija. Naime, ovaj period se kod žena vezuje za menopauzu i gubitak fizičke privlačnosti, dok je kod muškaraca reč o periodu u kome opada njihova seksualna sposobnost.

 

Od 56. do 70. godine

 

Najveći uticaj ima Saturn, koji simboliše starenje, gubljenje životne energije, usporavanje telesnih funkcija. S druge strane, ovo je period mudrosti.

 

Nakon 70. godine

 

Ovaj period se vezuje za konstantno traženje novih životnih radosti. To je uglavnom okretanje različitim duhovnim vrednostima i porodici – unucima najpre. Najjači uticaj ima Uran.

 

Do sada nepoznati horoskop: 5 tajni koje niste znali o svakom znaku!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...