Astrologija otkriva

Stiže retrogradni Mars: Skandali, afere, svađe i bolesti obeležiće kraj aprila!

U sledećim mesecima treba pripaziti na agresivnost, potisnutu strast, nervozu, na svađe i konflikte, na upale i povrede
Zanimljivosti
12:02h Autor:
Stiže retrogradni Mars: Skandali, afere, svađe i bolesti obeležiće kraj aprila!
Foto: Shutterstock

Sredinom aprila 2016. godine očekuje nas veliki trigon u zemljanim znacima: Merkur je na sredini Bika, Jupiter na sredini Device i Pluton na sredini Jarca.

U drugoj polovini aprila 2016. godine imamo tri planete (Mars, Pluton, Merkur) koje kreću retrogradno i koje će od nas u idućem razdoblju zahtevati strpljenje, distanciranje, samoanalizu. Ovo kretanje najviše će osetiti pripadnici znakova Rak, Jarac i Škorpija, koje u sledećih par meseci očekuje unutrašnje putovanje. Zdravstveni problemi i dalje su u pozadini uticaja ovog meseca.

Marsu je najteže da bude retrogradan jer je on sam po sebi inicijator, pokretač, pa u sledećim mesecima treba pripaziti na agresivnost, potisnutu strast, nervozu, na svađe i konflikte, na upale i povrede prilikom fizičkog rada.

Retrogradni Mars nam vraća stare ljubavi, ali nam donosi i preljubu ili prevare. S druge strane, ovo je dobro razdoblje za samoanalizu, vežbu, terapiju, meditaciju.

Veliki prolećni horoskop: Precizna prognoza za naredna tri meseca!

Oni koji su hrabri i kreativni imaju priliku u prvoj polovini aprila preokrenuti situaciju u svoju korist. Prva polovina aprila je odlična za sve nove početke i projekte.

Oko 17. aprila Mars na 8. stepenu Strelca biće stacioniran i kreće retrogradno. Retrogradni Mars smanjuje nivo energije i vraća protok energije prema unutra. To često rezultira zbunjenošću na ličnom planu. Kako će na početku biti u vatrenom Strelcu, ljudi mogu postati ljuti, implusivni ili nestrpljivi. Sad je vreme da se uspori.

Osim toga, toko stacioniranog Marsa, Pluton na 17. stepenu Jarca oko 18. aprila također se okreće i kreće retrogradno. Stacionirani Pluton obeležava borba za vlast u korporativnom svetu, vladi, bankarskom svetu itd.

Retrogradni Pluton će i dalje “kopati pod zemljom“, što možemo pripisati Jarcu. Direktno će ponovno krenuti septembru 2016. godine.

Ciganske karte opominju: Bik da se čuva bolesti, Lav neprilika, Jarac ljubavnika!

Oko 19. aprila Sunce ulazi u stabilnog i materijalističkog Bika, dok Venera na 17. stepenu radi kvadrat s Plutonom na 17. stupnju. Ove izuzetno fizičke i materijalističke konfiguracije mogu biti prilično jake i intenzivne. Sada sigurnost dolazi na prvo mesto, ali i naglašene strasti.

20. april donosi nam neko razočaranje. Biće problema vezanih za komunikaciju s drugima. Također, čuvajte se izdaja. Zdravstveni problemi takođe su deo popratnih uticaja ovih dana.

Venera i Uran rade konjukciju na 21. stupnju Ovna, stupnju imigracije, brodoloma, prisilnog preseljenja, slučajnih ili nameštenih nesreća, oko 22. aprila u razdoblju punog Meseca.

Zapravo, ovaj pun Mesec je i Supermesec, što može da rezultira nekim ekstremnim vremenskim uslovima.Inače Venera i Uran u konjukciji su vrlo uzbudljiv aspekt koji može dovesti do iznenadnih (kratkotrajnih) susreta, lepih poklona, avantura.

Oko 24. aprila morat ćemo se suočiti s nekim činjenicama. Astrološki uslovi ukazuju na otrežnjenje. Neki od nas će osetiti manje tegobe i ograničenja.

Brutalni horoskop: Najgore osobine horoskopskih znakova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs