Astrologija otkriva

Nedeljni horoskop upozorava: Blizanci da se čuvaju preljube, Rakovi spletki komšija!

Ovnovi treba da izbegavaju svađe sa kolegama, a Lavovi izlive ljubomore
Zanimljivosti
08:44h Autor:
Nedeljni horoskop upozorava: Blizanci da se čuvaju preljube, Rakovi spletki komšija!
Foto: Thinkstock

Tekst je preuzet sa sajta www.astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Vodite računa da tokom ove sedmice ne uđete u svađu sa muškim kolegom. Moguć je iznenadni sukob mišljenja i jača svađa pa pokušajte to da izbegnete. Ako niste zaposleni imaćete mogućnost da to promenite i to uz pomoć koleginice sa kojom ste nekada radili i kojoj ste jako mnogo pomagli u poslovnom smislu.

Ljubav: U braku i dalje jača pozitivna energija i nekako je sve bolje i bolje. Samo nastavite tako i neće biti problema. Ako niste u emotivnoj vezi, ili ste u vezi neobaveznog karaktera, imaćete veliku mogućnost da uđete u vezu koja bi mogla biti stabilna. To ćete moći da ostvarite uz pomoć bliskog prijatelja.

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku.

Bik

Posao: Na poslu svakako da može biti još mnogo bolje, ali je važno da je dobro i da ide ka tome da bude još bolje. Samo odrađujte poslovne obaveze na najbolji mogući način i biće u redu. Ako niste zaposleni pokušajte na mestima vezanim za zanatske poslove. Tu biste mogli lepo da se uklopite i što je još važnije, fino i da zarađujete.

Ljubav: Pravi je trenutak da voljeno biće iznenadite poklonom ili odlaskom na mesto koje jako voli. To će svakako još više učvrstiti odnos među vama. Ako niste u vezi moguća je kraća avantura sa osobom blizu koje živite i koju poznajete relativno kratko, pa se malo oko iste pokrenite. Učinite to krajem sedmice. Zdravlje: Moguće su glavobolje.

Intimni horoskop otkriva: Kakav vam je partner potreban?

Blizanci

Posao: Na poslu će vam ove sedmice biti još lakše nego što je bilo potekle sedmice. Uživajte u tome. Ako niste u radnom odnosu, nećete moći da nađete kvalitetan posao u sedmici koja traje, ali nemojte da vas to plaši, jer će nakon ove sedmice sve moći da bude znatno lakše.

Ljubav: U braku neće biti loše, ali možete biti malo nervozni i samim tim bez nekog razloga izazvati svađu. Nemojte to činiti. Ako ste slobodni, imate veliku mogućnost nesvakidašnje avanture i to sa osobom koja je rođena u znaku Ovna ili Jarca. Neko je ko se nalazi u dugoj vezi.

Zdravlje: Moguća je depresija.

Rak

Posao: Napokon se vraća ona vera u samog sebe kod vas i to će vam i te kako značiti za dalje. Više poslovnog zadovoljstva nego u protekloj sedmici, tako da neće biti problema. Ako ne radite, preko komšije bi mogli da nađete nešto i da se pokrenete novčano. Prva polovine sedmice bi trebalo tako nešto da vam donese.

Ljubav: Vi ste neko ko zna mnogo da voli i to je divno. Neko ste ko mnogo može da pruži emociju, ali jedno razgraničite. Ne možete se isto ponašati i pre partneru i prema deci. To mu jako smeta, jer ga nekako smatrate kao malo dete. Sredina sedmice vam je dobra za promenu po tom pitanju. Slobodnim osobama ne stoji kvalitetna veza.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa krvnim pritiskom.

Brutalni horoskop: Najgore osobine horoskopskih znakova!

Lav

Posao: Kako je divno kada je neko toliko posvećen poslu i kada toliko veruje u sebe kao što je sada slučaj kod vas. Imaćete veliku mogućnost napredovanja pa je iskoristite ako se bude ukazala. Ako ne radite, pravo je vreme da se posvetite traženju kvalitetnog posla. Velike su šanse da vam se želje ostvare.

Ljubav: Bračna situacija nije loša, ali ste iz nekog razloga postali ljubomorni u meri koja se ne sviđa voljenom biću. Nemojte to činiti bez razloga. Taman ste doveli odnos u red i opet dolazi do problema. Ako niste u vezi imaćete mogućnost da zavedete izuzetno poželjnu osobu. Mnogo lakše će ići nego što možete zamisliti. Krećite se što više za vikend.

Zdravlje: Mogući su problemi sa plućima.

Devica

Posao: Nekada je potrebno da se svi promenimo zarad poslovne sreće. Vidim da ćete moći da se pokrenete, ali ne zaboravite da je za to potrebno da na posao idete razmišljajući na način da će vam isti doneti zaradu, a ne da gledate na neke nevažne stvari. Ako ne radite, poslušajte voljeno biće šta vam savetuje i prihvatite to.

Ljubav: Pravi recept uspeha u braku ste utvrdili. Sada je jedino potrebno da to i dalje primenjujete i videćete da neće biti problema. Ako niste u vezi samo iskoristite upornost osobe koja to čini vec par meseci i pristanite na vezu sa njim. Videćete koliko vam može biti lepo sa istim i koliko je isti iskren.

Zdravlje: Moguće su glavobolje i povraćanje.

Ciganske karte opominju: Bik da se čuva bolesti, Lav neprilika, Jarac ljubavnika!

Vaga

Posao: Trud se uvek isplati. Samo tako nastavite i biće dobro. Ide na bolje i to je važno a biće još bolje i neka vam to bude najveća snaga borbe. Ako ne radite tokom ove sedmice biste mogli da se zaposlite. Iskreno rečeno to neće biti preterano dobar posao, ali je važno da može doneti solidan prihod.

Ljubav: Što ste duže u braku samim tim uviđate neke greške i naučićete kako to da promenite. Po pitanju ove sedmice mogu reći da će biti lakše u samoj zajednici. Ako niste u vezi nešto novo bi moglo da se pojavi početkom iste, ali na žalost ništa u toj meri kvalitetno po vas.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

Škorpija

Posao: Energetski jačate. Na poslu je dobro, ali želim da znate da ćete imati mogućnost jače funkcije u odnosu na mestu gde ste sada. Nezaposlenim osobama bi sredina sedmice mogla da donese dugo očekivani posao koji vam je obećao prijatelj od koga ste odavno digli ruke.

Ljubav: Nemojte toliko dominirati u braku. Videli ste da je krenulo na dobro i ponovo pravite greške. To voljenom biću ne prija i budite ono šta ste do sada bili. Ako ste slobodni imaćete mogućnost veze sa osobom koju ćete moći da upoznate šetajući se kraj reke ili jezera u drugoj polovini sedmice.

Zdravlje: Mogući su problemi sa lošom cirkulacijom.

Mesečni horoskop za april: Bikovima dolazi ljubav preko posla, Devicama se vraća bivši!

Strelac

Posao: Poverenje od strane šefova ka vama jača. Samo budite ono šta zapravo i jeste i biće mnogo bolje. Ako niste u radnom odnosu, a imate mogućnost da idete u inostranstvo na kraći vremenski period, to i učinite. Jako su velike šanse da tamo možete ostati znatno duže nego što to zapravo planirate.

Ljubav: Znam da vam jako smeta kada partner flertuje sa drugim osobama, ali zaista to nije u smislu kako mislite. On nema neke druge namere, već jednostavno samo voli da priča. Pripazite se za vikend, jer može doći do pojačane ljubomore kod vas i samim tim do jakih svađa u braku. Slobodnim osobama je moguća avantura sa osobom koju ćete upoznati u kafiću.

Zdravlje: Mogući su bolovi u bubregu.

Jarac

Posao: Ušli ste u dobar poslovni period. Jednu jako važnu stvar imajte na umu a to je da ne dozvolite zbog sitnica da planete i kažete nešto šta nije dobro osobi koja je bliska nadređenom. Ako ne radite, budite uporniji i gledajte da konkurišete na mesta koja su na neki način vezana za građevinarstvo i to tokom prva tri dana sedmice.

Ljubav: Nastupilo je lepo vreme i samim tim se više krećete. To izaziva u vama smirenost i veću posvećenost braku, tako da će biti dobro. Ako niste u vezi a želite promenu pre svega morate naterati sebe da ne mučite osobe koje se trude da vam priđu guranjem od sebe.

Zdravlje: Mogući su problemi sa manjom vrtoglavicom.

Gde ona stane, tu trava ne raste: Ovaj horoskopski znak je fatalan po muški rod!

Vodolija

Posao: Poslovno ste se probudili. Bolji dani su pred vama. Ne dozvolite da se više ponavlja ono šta se dešavalo u proteklih par meseci. Možete vi i te kako da uspete, ali morate da shvatite šta je to šta morate činiti i kako se morate ponašati. Ako ne radite, možete naći neki honoraran posao vezan za građevinu.

Ljubav: Partner i dalje ima želju da vas podržava i jednostavno sve čini kako biste oboje uživali. Tako će se nastaviti i na dalje, ali nemojte da ga provocirate, već pričajte na lep način. Slobodnim osobama je moguća veza i to sa osobom koju bi mogli da upoznate na treningu, bilo da je u pitanju trening u teretani ili dok nešto budete trenirali na ulici.

Zdravlje: Mogući su bolovi u zglobovima.

Ribe

Posao: Vi ste neko koga inat budi. Svesni ste da možete mnogo, ali i toga u kojoj meri ste se opustili. Samo malo "dodajte gas" i biće dobro. Ako ne radite, poslušajte savet osobe koja vam se čini da vam nije u toj meri veliki prijatelj. Videćete da će vam to biti od velike koristi.

Ljubav: U braku prosto uživate da pružate ljubav. Sami uviđate da partner uživa u svemu tome, tako da razloga za brigom nema. Ako ste slobodni, znajte da ćete imati mogućnost da zavedete osobu koju ćete sasvim slučajno sresti. Budite spremni na takav vid dešavanja i samim tim da odreagujete na pravi način. Pogotovo to primenite u periodu od četvrtka do vikenda.

Zdravlje: Moguće su komplikacije sa zubima.

Oni pobeđuju, imaju moć, oholi su i otmeni: Horoskop izdvaja ova 3 znaka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs