Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop savetuje: Ovaj znak mora da zavede komšinicu, to će biti ljubav za ceo život!

Sudeći prema astrologiji, ova nedelja će biti sjajna. Osim sunca izgleda da će nas poslužiti i sreća. Zato ne brinite, uživajte maksimalno
Zanimljivosti
12:50h Autor:
Nedeljni horoskop savetuje: Ovaj znak mora da zavede komšinicu, to će biti ljubav za ceo život!
Foto: Profimedia

Ovaj tekst je preuzet sa portala astrousluge.com

Astrolog Nenad VidojevićOvan

Posao: Ako ste dobili ponudu za dodatni posao onda istu i prihvatite. Nemate razloga da razmišljate. Sve u svemu ova sedmica ne donosi ništa loše za vas. Ako niste u radnom odnosu imaćete mogućnost nešto da promenite po tom pitanju, ali na žalost ne vidim da će biti u pitanju ozbiljan posao.

Ljubav: U braku će biti bolje. Sebe kontrolišete u komunikaciji sa voljenim bićem i to je dobro. Ako niste u vezi vidim veliku mogućnost promena. Moguća je veza sa osobom koju ćete sasvim slučajno upoznati preko brata, ili sestre. Inače ta osoba nije imala baš puno veza u svom životu.

Zdravlje: Moguć je pad imuniteta.

Bik

Posao: Na poslu se vi lagano uzdižete. Ide na bolje po tom pitanju, tako da samo napred. Moguć je manji sukob sa starijom koleginicom, ali ćete to rešiti. Ako niste u radnom odnosu samo budite uporni u smislu da ne birate previše poslove i verujem da ćete sredinom sedmice moći da se zaposlite.

Ljubav: U braku je mnogo bolje nego što je bilo, ali može biti još bolje. Budite posvećeni partneru i mislim da ćete biti srećni. Ako ste slobodni slobodno se aktivirajte oko komšinice. Nemate razloga da se ustručavate. Svesni ste koliko vredite i šta možete, tako da krenite u osvajanje nje.

Zdravlje: Mogući su bolovi u očima pa se potrudite da manje vremena provodite kraj računara.

Blizanci

Posao: Napokon se vratilo ono pravo raspoloženje u vama. Svakako da je stabilna poslovna situacija jedan od uzroka tome i zato samo napred. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za rad sa novcem, ali i sa putovanjima. Znači da nekako bude povezano jedno sa drugim.

Ljubav: U braku će biti baš lepo. Kako vaš osmeh lepo utiče na voljeno biće ne možete ni zamisliti. Ako ste slobodni znajte da ćete preko prijatelja moći da upoznate finu osobu za sebe sa kojom ćete moći da uđete u dobru vezu. Vikend je dobar po tom pitanju i zato osmeh na lice i izađite u grad sa prijateljima i neće biti problema.

Zdravlje: Moguće je nadimanje stomaka.

Mesečni horoskop za april: Bikovima dolazi ljubav preko posla, Devicama se vraća bivši!

Rak

Posao: Vi ste neko ko može mnogo da radi, ali je problem što malo verujete u sebe. Morate biti sa više vere u sebe i videćete da će vam to i te kako značiti. Neće biti loših situacija na poslu, ali je vidljivo da ćete vi biti depresivni. Ako ne radite pokušajte da se zaposlite na mestima gde se radi sa hranom u bilo kojem smislu.

Ljubav: U braku su moguće svađe sredinom sedmice. Razlog će biti taj jer ćete nešto stalno govoriti šta mu ide na živce. Nemojte tretirati voljeno biće kao malo nezrelo dete, već pokušajte na drugačiji način da pričate sa njim. Ako niste u vezi u nekom klubu vidim zanimljivo poznantvo i gledajte da to iskoristite.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

Lav

Posao: Raspoloženje će vam na poslu biti na zavidnom nivou. Bićete posvećeni tome šta radite, ali ćete biti i neko ko će imati želju drugima da pomogne. Ako ne radite budite uporni oko posla za koje ste dobili obećanje. Sredinom sedmice bi mogli da počnete sa radom na tom poslu, ali morate dati sve od sebe.

Ljubav: U braku će takođe biti lakše nego što je bilo protekle sedmice. Emocija će biti jača, ali i poštovanje od vas ka voljenom biću. Ako niste u kvalitetnoj vezi to bi moglo da se promeni. Promena je moguća preko osobe sa kojom radite tj ista bi mogla da vas upozna sa nekom osobom a na vama je naravno da tu dotičnu osobu šarmirate na samo vama svojstven način.

Zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim organima.

Devica

Posao: Na poslu bi mogli da napravite uspeh, ali stalno gledate na neke sitnice i zbog toga maltretirate sebe bez potrebe. Morate se opustiti i shvatiti posao kao nešto gde ste zbog novca i tako vam može biti bolje. Na svakom poslu ima i dobrih i loših ljudi i tu ne možete ništa promeniti šta god da činite. Ako niste u radnom odnosu na žalost ne stoje značajne promene, ali možete naći neki vid posla za koji se daje zarada na nedeljnom nivou. Znači nešto honorarno.

Ljubav: Ove sedmice ćete voljeno biće pustiti da radi onako kako misli da je najbolje. To će mu jako prijati i samim tim neće ni dolaziti do svađa. Ako niste u vezi moguća je promena i to baš sa najboljim drugom. Nekako će ta emocija naglo buknuti a na vama je da odlučite da li želite da kvarite prijateljstvo zbog veze. Moj vam je savet da uđete u tu vezu.

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

Do podne mrzi sebe, od podne celi svet: Ovo je najnaporniji horoskopski znak!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vaga

Posao: Na poslu i dalje možete imati podršku mnogih ljudi. Samo učite što se kaže i trudite se što više i biće dobro. Ako ne radite pre svega je potrebno da se aktivirate u smislu da ćete konkurisati na mnoga radna mesta. Takvom postavkom, ali i na način da nećete puno birati bi mogli i da se zaposlite i to mnogo brže nego što očekujete.

Ljubav: U braku je jedino bitno da uvek kažete ono šta mislite. To će pogotovo biti potrebno da učinite krajem ove sedmice. Ako niste u emotivnoj vezi vidim promene i sa starijim poznanikom koji se dosta trudi oko vas, ali koga ste iz samo vama poznatog razloga odbijali. Sada se prepustite onome šta vam srce želi i uživajte sa njim.

Zdravlje: Moguć je stomačni virus.

Škorpija

Posao: Na poslu ćete biti zadovoljniji. Neće to baš biti u meri u kojoj želite, ali je važno da vas je prošla želja za napuštanjem tog posla, tako da će samim tim biti bolje. Ako niste zaposleni gledajte da se više potrudite oko traženja posla na mestima vezanim za rad u inostranim firmama, ili bankama.

Ljubav: U braku će biti malo lakše. Biće lakše pre svega iz razloga što ste se promenili na bolje. Pokazujete više emocija, ali i poštovanja ka voljenom biću i to će mu izuzetno značiti za dalje. Ako niste u emotivnoj vezi pokušajte sa kolegom sa posla. On ni malo nije loša osoba kako vam se čini iz priča koje ste čuli o njemu. To vam je iskren savet a na vama je svakako konačna odluka.

Zdravlje: Mogući su problemi sa želucem.

Strelac

Posao: Na poslu sve ide na bolje. Pratiće vas i dalje lepo raspoloženje i imaćete mogućnost i za napredovanjem u koliko do toga nije došlo tokom protekle sedmice. Ako niste zaposleni ovu sedmicu preskočite, jer ne vidim da bi mogla da vam donese zaposlenje na kvalitetnom mestu.

Ljubav: Samo povećajte prag tolerancije ka partneru. Dobro je što mu verujete i što ste spremni da gradite sve to na poverenju. To je pravi put ka sreći i mogu reći da ćete ove sedmice biti još zadovoljniji kraj njega. Ako niste u vezi mogućnost promena ćete imati, ali sa mlađom osobom. Ako tu osobu budete odbili onda ćete morati da sačekate još neko vreme dok se ne pojavi neko ko je zreliji.

Zdravlje: Moguća je depresija.

Znaci koji pokazuju da je ljubav umrla: Ovo će najpre odati horoskopske znake!

Foto: profimedia
Foto: profimedia

Jarac

Posao: Od kraja sedmice će vam biti lakše na poslu, nego što je bilo do sada. Bićete zadovoljniji samim sobom i jednostavno nećete praviti greške na mestu na kome radite. Osobama koje nisu u radnom odnosu vidim velike promene na bolje, ali ne očekujte idealno od starta. Moraćete dosta da se pomučite dok ne budete stigli do željenog cilja, ali je važno da možete uspeti.

Ljubav: Jedino šta zna mnogo da vas nervira je zatvorenost u kući. Kada je to u pitanju onda ste neko ko se nervira i samim tim možete biti skloni svađi sa partnerom. Nadam se da ćete nekako krajem sedmice uspeti da pregurate što se toga tiče i da ćete izbeći nepotrebnu svađu. Ako ste slobodni moguća je kratka avantura sa osobom koja radi u zdravstvu.

Zdravlje: Mogući su bolovi u kičmi.

Vodolija

Posao: Ako ste uspeli da pobedite sebe u smislu da se naterate da budete odgovorniji u periodu koji nije tako lak za vas onda neće biti problema. Imaćete mogućnost povećanja zarade, ali i dodatnih poslova. Situacija će vam se sama nametati a na vama je da sve to cenite šta imate. Ako ne radite gledajte da sebe usmerite ka poslovima vezanim za nakit. Tu bi mogli lepo da se uklopite.

Ljubav: Partneru prija želja od strane vas za uspehom i pošto je tako onda će sve učiniti da vas podrži u svakom smislu te reči i onda će samim tim i ljubav biti jača. Vodite računa da se ne šalite sa njom na način na koji joj to ne prija. Ako niste u vezi uz želju u srcu za promena je potrebno i da se aktivirate. Samo budite više društveno aktivni i uspeh neće izostati.

Zdravlje: Moguće je variranje krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Na poslu i dalje možete biti skloni naglom padu energije i želje za uspehom. To će vas držati do sredine sedmice, ali ćete nakon toga moći da se pokrenete i budete ponovo ona stara vredna osoba. Ako ne radite bilo bi dobro da pokušate na poslovima vezanim za rad za računarom, ali u smislu da će taj računar biti sredstvo za rad na tom poslu a ne da radite kao majstor za njima.

Ljubav: Jako volite voljeno biće i ono će prosto uživati u tome. Biće i vama lepo ne brinite ništa. Ako niste u vezi znajte da će četvrtak i petak biti takvi po vas da ukazuju na ogromnu mogućnost ulaska u vezu. Negde na autobuskoj stanici, ili u prodavnici bi trebalo da upoznate tu osobu i jednostavno gledajte da se ne uplašite, već pokažite želju za istom i potrudite se da je zavedete na najbolji mogući način.

Zdravlje: Mogući su problemi sa povećanim holesterolom.

Najteže kombinacije dvoje ljudi: Ovde nema sreće!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs