Najlepše godišnje doba

5 sjajnih stvari koje nam donosi proleće: Spremite se za uživanje svim čulima!

Bapokon možete da odložite debele, kožne čizme i izvadite sve one preslatke sandale i mokasine
Zanimljivosti
07:10h Autor:
5 sjajnih stvari koje nam donosi proleće: Spremite se za uživanje svim čulima!
Foto: Shutterstock

Toliko je divnih stvari koje čine proleće i koje sa njim dolaze i trebalo bi svakoj od njih ponaosob da se radujemo!

Topli, dugi dani, buđenje prirode, svež vazduh kojim lebde mirisi procvetalog cveća. I još poneka sitnica kojoj se veoma radujemo:

Sandale

Nema ništa prijatnije od sandala! A sada napokon možete da odložite debele, kožne čizme i izvadite sve one preslatke sandale sa kaišićima, polusandale i platforme u vedrim bojama. Recite zbogom čarapicama i poigrajte se lakovima za nokte!

Kapri pantalone i šortsevi

I zapravo bilo šta osim farmerica u kojima ste proveli većinu zime. Kombinujte kraće pantalone sa sandalama na štiklu, laganim patikama ili preslatkim baletankama.

Suknja i patike, hit koji će dominirati prolećem: 4 šik kombinacije! (FOTO)

Cveće

Ovo mora da je najbolji deo proleća! Drveće puno pupoljaka, opojni mirisi u vazduhu. Uberite ili kupite buketić cveća i unesite dašak prirode u svoj dom. Zapravo, svake nedelje nabavite sveže cveće i uživajte u njemu dok možete.

Zimska sniženja

Znamo da je zima iza nas i da vam je dosta debelih džempera, kaputa i čizama, ali ovo je idealno vreme da ugrabite neki zimski komad koji vam je potreban i koji će vam dobro doći za sledeću zimu. Naravno, po značajno nižim cenama.

Vožnja biciklom

Očistite bicikl od prašine ako još niste i pedale pod noge! Uživajte u prirodi, prizorima koji vas okružuju i najboljoj rekreaciji koju možete da iskusite u proleće.

Izađite iz šablona: Kako da osvežite frizuru ovog proleća! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs