Astrologija otkriva

Veliki prolećni horoskop: Precizna prognoza za naredna tri meseca!

Ovnovi treba da budu oprezni pri svakom koraku, dok će Device raditi bez ijednog slobodnog dana
Zanimljivosti
06:20h Autor:
Veliki prolećni horoskop: Precizna prognoza za naredna tri meseca!
Foto: Profimedia

Tekst je preuzet sa portala astrousluge.com

Bikovi su dočekali spremni proleće i za to ih zvezde nagrađuju - novom ljubavlju i pozitivnim periodom!

Pročitajte šta vam predviđa veliki prolećni horoskop!

Ovan u znaku i podznaku

Za vas nema odmora. Previše poslovnih obaveza, brzi tempo života se nastavlja. Upornost i želja da ostvarite ono što ste naumili biće sve izraženija. Ovnovi koji studiraju ili oni koji žele da putuju u inostranstvo imaće određene blokade. Loša koncentracija, nesigurnost, nemogućnost da se dođe do nekog papira, do nečijeg potpisa će pogotovo biti aktuelna do kraja aprila.

Stresovi na poslovnom planu, većinom zbog okruženja, biće aktuelna do prve polovine aprila. Odličan period za vraćanje nekoga iz prošlosti na emotivnom planu. Zauzetim Ovnovima će se pojaviti neko ko će želeti tajnu vezu sa njima. Ovnovi koji su već u nekoj tajnoj vezi ili imaju neku tajnu iz prošlosti treba da vode računa da mu te tajne ne naruše integritet i ugled u narednom periodu.

Bik u znaku i podznaku

Ovaj znak uživa u proleću u krugu svoje porodice. Njegov život se dosta promenio u zadnjih godinu i po dana. Sad je vreme za opuštanje i uživanje u krugu porodice. Brige o finansijama će biti ostavljene za neko drugo vreme. Familija, putovanja, porodični ručkovi, okupljanja, to je ono što će biti aktuelno u narednom periodu. Savet je da ne potežu za kreditima ili nekim većim pozajmicama.

Potreba da se provede više vremena sa partnerom će biti sve veća i izraženija. Slobodni Bikovi će imati odličnu priliku da ovog proleća uđu u vezu sa osobom koja je povezana sa njihovim poslom. Kad je zdravlje u pitanju, ovaj znak treba da vodi računa o urinarnim infekcijama.

Ljubavni horoskop za mart: Devica ostaje sama, Vagi sledi iznenadna trudnoća!

Blizanci u znaku i podznaku

Za ovaj znak je sad najbitnije partnerstvo. Svim silama se trude da zadrže postojećeg partnera. Došlo je vreme da se ovaj znak uozbilji i da počne malo drugačije da se ponaša prema svom partneru. Ne biraju se sredstva da se veza ili brak održi. Bira se između partnera i posla, karijere. Ovo je odlična prilika da se dođe do nekog položaja ili da se već postojeća pozicija potvrdi,učvrsti. Kolege i uopšte kolektiv, Blizance sad mnogo ozbiljnije shvataju. Ovaj znak konačno razmišlja i o uvećanju porodice.

Tako da će ipak mnogi rođeni u ovom znaku i sa ovim podznakom da se odluče za bebe i da proleće iskoriste za to. Mnogi će da zapostave posao i karijeru. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati priliku da preko inostranstva ili na nekom putovanju upoznaju osobu sa kojom mogu da započnu ozbiljnu vezu koja može da ih odvede u zajednicu već krajem ove godine.

Rak u znaku i podznaku

Ovo je znak koji će najviše da se skoncentriše na kuću i kućne poslove. Rak je već isplanirao šta će raditi do kraja ove godine. Novac koji ima će ulagati u kuću ili porodicu. Biće tu i nekih kraćih putovanja. Ali i radosnih vesti kroz familiju ili užu porodicu,kao što su mlađa sestra ili brat. Moguć je prosperitet kroz inostranstvo ili privatni posao.

Može se reći da će ovaj znak da zabušava na poslu tokom narednog perioda. Na taj način će stvarati nervozu na poslu. Najbolje će se osećati u krugu svoje porodice ili ako se bavi sopstvenim poslom. Na emotivnom planu će biti stabilno za zauzete, a slobodni mogu da se nadaju velikoj ljubavi ovog proleća.

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

Lav u znaku i podznaku

Lavovi su sad najviše skoncentrisani na novac i finansijske dobitke. Kako doći do novca ili nekog položaja? Ovo je pitanje na koje će ovaj znak biti u narednom periodu fokusiran. Emocije će ostaviti po strani, jer pripadnici ovog znaka nisu zadovoljni sadašnjom situacijom, pa zbog toga stavljaju akcenat na finansije i posao. Ovom znaku se iznenada u zadnjih godinu dana dosta toga desilo, život se izmenio drastično i kao da ovog proleća pokušavaju da nađe balans u celoj toj situaciji. Lavovi će tokom poleća biti emotivno nezadovoljni, jer neće moći sve da kontrolišu.

Devica u znaku i podznaku

Ovo je znak koji najviše isčekuje proleće. Jedva čeka da izađe napolje i završi ono što se u njegovoj glavi kuvalo tokom zime. Planova na pretek ima, ali će se skoncentrisati na kuću. Mogući su i problemi kad je porodica u pitanju, manja neslaganja i briga za nekog člana porodice. Odličan period za nova poznanstva i ljubav, a zauzetima odličan period da učvrste svoju vezu i uživaju sa partnerom.

Prati ih zla sudbina, šta god dotaknu unište: Ovi astro znaci su rođeni nesrećni!

Vaga u znaku i podznaku

Ovo je znak koji kao da se sprema za ono što tek dolazi. Kao da predoseća da dolazi njegovo vreme i strpljivo čeka da se neke stvari realizuju. Znak koji tek treba da zasija u narednom periodu. Moguća je psihička nestabilnost i česte promene raspoloženja. Vage će se stalno vraćati u prošlost. Proleće je pogodan period za ljubav. Međutim,ovo neće biti srećna ljubav, jer postoji velika šansa da će partner biti udaljen kilometrima.

Škorpija u znaku i podznaku

Nesigurnost na finansijskom planu vas nervira i tokom proleća. Ulazite u neke poslovne kombinacije koje u drugim situacijama nikako ne bi prihvatili,ali... ovo je prosto period kad nema biranja. Emocije su dobre i stabilne ukoliko ste zauzeti. Ukoliko ste slobodni biće prilika da uđete u vezu koja veoma lako može iz neobavezne priče, flert varijante, da se pretvori u nešto više i to zbog trudnoće. Budite obazrivi!

Ovo izaziva bolesti: Horoskop otkriva šta je kome glavni okidač!

Strelac u znaku i podznaku

Imaćete energije na pretek tokom proleća. Radićete i više nego što treba. Kao da hoćete da nadoknadite sve ono što ste propustili u proteklom periodu. Tokom proleća ćete dati sve od sebe kad je edukacija u pitanju, gledaćete da se doškolujete ili date neke ispite koji će vam pomoći da napredujete u svom poslu. Nova ljubav na nekom putovanju očekuje slobodne pripadnike ovog znaka a zauzeti će uživati u izlivima nežnosti svog partnera.

Jarac u znaku i podznaku

Ovo je znak koji će imati blokade na poslovnom planu. Tokom ovog perioda će imati utisak kao da je ponovo u 2012. i 2013. godini. Ništa ne ide kako treba - sve na silu, usiljeno i teško. Moguća je i promena radnog mesta. Kad su emocije u pitanju ovaj znak je zarobljen još uvek u prošlosti. Zauzeti Jarčevi će imati nesuglasice sa partnerima. Neke tajne će isplivati u javnost pa će poverenje biti poljuljano. Svađe sa prijateljima,nepoverenje.

Proverite još jednom šta ste u horoskopu: Trinaestom znaku mnogi zavide, evo zašto!

Vodolija u znaku i podznaku

Ovo je znak koji će rešavati pitanje novca tokom proleća i to novac kroz prodaju nekretnina ili podizanje nekog kredita,regulisanje nekog nasledstva. Komplikacije sa zdravljem, mogućnost hiruškog zahvata. Problemi sa cirkulacijom i nervnim sistemom. Vodolije će ovog proleća biti okrenute isključivo sebi. Partneri će se osećati nezadovoljno i iskorišćeno. Mogući konflikti sa prijateljima, veliki rezovi se prave, sa mnogim ljudima će ovaj znak prekinuti kontakte u narednom periodu.

Ribe u znaku i podznaku

Znak koji će imati problem da se suoči sa prošlošću. Neke tajne će se saznati u narednom periodu. Mogući su ulasci u tajne veze.U svakom slučaju ovo je njihovo proleće. Biće jako privlačni za suprotni pol. Stabilnost na poslu ili bolji položaj,napredak,dokazivanje. Zauzeti pripadnici ovog znaka će stupiti u brak i osnovati porodicu. Slobodne Ribe će imati dosta ponuda za ulazak u tajnu vezu.

Astrolog Lidija Mihajlović

Finansijski horoskop za 2016. godinu: Jedan znak će izdominirati!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs