Saznajte

Oblik nosa određuje: Kome su predodređene visoke pozicije, a kome stalna pomoć!

Kakav je vaš nos, kakva je vaša priča?
Zanimljivosti
15:44h Autor:
Oblik nosa određuje: Kome su predodređene visoke pozicije, a kome stalna pomoć!
Foto: Profimedia

Prvi utisak koji ostavljamo je, kako tvrde psiholozi, od ključne važnosti. On može da zavisi od našeg stila oblačenja, oblika očiju, načina šminkanja, čak i oblika notiju - sve zavisi od toga šta vaš sagovornik prvo primećuje na vama. I oblik nosa spada među faktore koji utiču na to kako vas drugi doživljavaju pri prvom susretu.

U nastavku saznajte šta oblik vašeg nosa govori o vama, bar kada je psihologija u pitanju.

Ravan nos poručuje da se radi o osobi koja ima izuzetne organizacione sposobnosti. Jako su praktične, funkcionalne i odlične za rešavanje kriznih situacija, jer ostaju trezvene i racionalne.

Širok nos šalje poruku o jakog, sigurnoj u sebe osobi koja je rođeni vođa! Ove osobe su predodređene za visoke pozicije i osobe koje imaju glavnu reč u svakom kolektivu, a drugi ih prirodno podržavaju i prate. Ipak, često imaju ,,kratak fitilj''.

5 osoba koje vam ne trebaju u blizini: Samo vam zagađuju život!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Puniji nos odlikuje uzak koren, ali jako širok vrh nosa. Moglo bi se reći u bukvalnom značenju da je ovo ,,mesnat'' nos. Vrh mu je prćast. Karakteriše osobu koja brzo misli, snalažljiva je i okretna. Brzo i lako rešava svaku problematičnu situaciju. Često su veoma inteligentne!

Prćast nos otkriva optimističnu i dragu osobu, koja je jako otvorena u odnosu sa drugima. To su osobe koje su jako brižne, pružaju ljubav i podršku kad god mogu. Vole da eksperimentišu, bez obzira na granu i sferu života i velike su entuzijaste.

Povijen nos ili nos sa grbom karakteriše osobe koje su jako samostalne, same kroje svoju sudbinu i ne dozvoljavaju da im drugi govore šta i kako treba da rade. Ne vole autoritete, ali ne uživaju ni u ulozi da budu autoriteti. Sami su sebi dovoljni i najbolji su kao solo igrači. Ne interesuje ih tuđe mišljenje i znaju da budu jako buntovni.

Kakav je vaš nos, kakva je vaša priča?

Verujete li u sudbinu: Slučajnosti ne postoje, svakome je život predodređen!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs