Mali trikovi

Evo šta morate da uradite da bi vam se dobre stvari desile u životu: Zakon privlačenja!

Svemir vam svaki dan šalje znake, samo je potrebno da ih dobro pročitate. Da bi vam se desile dobre stvari, ovo morate da uradite
Zanimljivosti 02.02.2016. - 08:20h Autor: atma.hr
Foto: Profimedia

Veliku prednost ste stekli kada ste prestali da težite prema cilju i razmišljate o nečemu u što ste uložili veliki trud. Dobre stvari često dolaze kada ljudi zaborave na potrebu sticanja onoga što žele.

 

Takvo iskustvo doživljavate kada ste okupirani s delatnostima koje nisu povezane s vašim ciljem. Možda nameštate krevet ili šetate svog psa kad odjednom shvatite kako da rešite problem. U tom trenutku može da vam deluje čudno što odjednom znate rešenje problema s obzirom da ste zadubljeni u sasvim drugi zadatak, ali na sličan način pisci i umetnici često dođu do svojih najboljih ideja.

 

Kada imate posla s zakonom privlačenja, trebalo bi da formulišite svoj cilj ili nameru i zamislite kako ostatak prepuštate svemiru. Međutim, ako nastavite grčevito da mislite na svoj cilj i mučite se kako bi došlo do njegovog ostvarenja, svemir će vam poslati još više mogućnosti za nastavak mučenja.

 

Fokusirajte se na svoju nameru, predajte je večnoj energiji svemira. Nećete biti vezani za želju; dakle, automatski ćete biti u boljem položaju za primanje. Ponekad ćete se fokusirati na privlačenje prekrasnog odnosa, posla, novca ili dobrog zdravlja, ali nešto će vas omesti.

 

Baš poput onih trenutaka kada se ideje i rešenja neočekivano pojavljuju, iznenada će vam se ostvariti željeno. Možda ćete opisati situaciju svojim prijateljima kao ironičnu, budući da ste prestali da budete vezani za postizanje cilja. Situacije u kojima izgleda kao da svemir ne reaguje na tuđe želje, uprkos tomu što pokušavaju da privuku ezultate, javljaju se zbog njihovih misli i stvorene energije.

 

Svemir nam šalje znakove: Obratite pažnju na ovo, jer ništa nije slučajno!

 

Ako očajavate u želji da imate nešto, vi ste u stanju potrebe. Dakle, umesto da postanete uspešni, vi ste u stanju potrebe. Ukoliko želite da dosegnete istinsku sreću, dve stvari morate odmah da zaboravite, a dve da zauvek upamtite.

 

Svemir prima takvu vašu energiju i pristojno vam šalje još više iste, jer je programiran da dostavi vaš primarni fokus. Dobre se stvari događaju kada ne doživljavate energiju potrebe.

 

Ukoliko želite da zakon privlačenja funkcioniše, fokusirajte se na svoje namere, ali zapamtite da energiju oskudice koju ste stvorili treba da otpustite. Kada to učinite, dobre stvari će se pojaviti u vašem životu.

 

Na lošem ste putu: 11 znakova na koje vas svemir upozorava!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...