Verujte u njega

Vučji Mesec donosi samo sreću: Od noći 23. januara kreću sjajne promene!

Ovaj pun, odnosno "vučji" Mesec biće tačka preokreta za mnoge. Napokon će vam se do sada nerešive situacije razjasniti
Zanimljivosti
09:44h Autor:
Foto: Shutterstock

U noći između 23. i 24. januara očekuje nas "Vučji Mesec", što je sjajna vest budući da se očekuje da će nam napokon doneti neke pozitivne vibracije. Početak 2016. godine bio je prilično turbulentan i trnovit, ali od 24. januara moći ćemo da se nadamo pozitivnim promenama.

 

Ovaj pun, odnosno "vučji" Mesec biće tačka preokreta za mnoge. Napokon će vam se do sata nerešive situacije razjasniti, i odjednom će vam biti sasvim jasno koji sledeći potez treba da povučete.

 

Još jedna zanimljivost je ta da će ovogodišnji "vučji Mesec" biti u znaku Lava, a nema životinje koja bi radije preuzela ulogu vođe čopora od ove.

 

Lav je veseljak lišen svake konvencionalnosti, pa to znači da će nam naredni period svima biti veseliji. Možda ćete ponovo stupiti u kontakt sa nekim na koga ste zaboravili ili ćete jednostavno poželeti da sve pređašnje brige zaboravite i dobro se zabavite. Jer to je, na kraju krajeva, ono što Lav najbolje radi.

 

S druge strane, vuk možda deluje opako, ali u spiritualizmu on označava jaku intuiciju i sposobnost pronicanja u samog sebe. Međutim, iako je vuk uglavnom negativac u bajkama, on ispod surovog lica krije još nešto - to je životinja sa snažnim instinktima koje će uvek pratiti, čak i kada ga oni navode na trnovit put.

 

U sledećem periodu i vama predstoji svojevrsno "razotkrivanje". Ako su vašu ličnost, kao i vučju, do sada tumačili pogrešno, prava slika o vama izaći će krajem januara i početkom februara. Zato, ako imate neke planove vezane za početak novog posla, ili bilo čega novog, ovo je idealan trenutak da započnete to.

 

Usponi i padovi, preokret kad se najmanje budu nadali: Uzbudljiva 2016. za osobe u ovom znaku!

 

Ovaj pun Mesec će biti poseban i zato što će stajati nasuprot Vodoliji, znaku koji uživa u društvu. Kao i vuk, i Vodolije vole svoj čopor, pa nemojte da se iznenadite ako te subote (23. januara) dobijete poziv za izlazak u grad sa ekipom koju dugo niste videli. U svakom slučaju, to će biti najbolja noć za provod u ovom mesecu, a neki od vas će možda poželeti i da istraže svoju divlju stranu.

 

Proverite još jednom šta ste u horoskopu: Trinaestom znaku mnogi zavide, evo zašto!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...