Iz astro ugla

Usponi i padovi, preokret kad se najmanje budu nadali: Uzbudljiva 2016. za osobe u ovom znaku!

Decembar se izdvaja kao posebno srećan i uspešan mesec u ovoj godini
Zanimljivosti
13:06h Autor:
Usponi i padovi, preokret kad se najmanje budu nadali: Uzbudljiva 2016. za osobe u ovom znaku!
Foto: Profimedia

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

Ovnovima će sledeća godina lepo započeti posebno kada je posao u pitanju. Oni koji se bave privatnim poslom doneće važne odluke o načinu poslovanja. Verovatno će posle detaljne analize doći do toga da im se neke stvari jednostavno ne isplate. Oni koji su zaposleni negde, imače prilike za napredovanje.

Početak aprila obećava sjajna dešavanja na emotivnom planu. Većina će upoznati osobu za koju će pomisliti da su "srodne duše". Mnogo sličnosti, povezanosti, jaka hemija.. sve to će obeležiti ovaj susret. Ipak, već od sredine aprila kreću komplikacije i to na svim poljima, ne samo u ljubavi! Mars će se kretati retrogradnim hodom što će Ovnovima užasno zakomplikovati život. Sve će kasniti, moraće da se vraćaju nekoliko puta na istu stvar.. sve se odvija onako kako ne treba. Ipak, morate imati strpljenja, kroz sve to morate proći hteli ili ne.

Saznajte ko vas se plaši: Jedan znak u horoskopu gospodar je karme i prošlosti!

Zato, sve što vam je važno obavite do tada ili odložite za početak jula od kada ponovo kreću povoljnosti za vas. Polako ćete se vraćati u normalu ne brinite! U septembru bi trebalo da se pripazite jer možete da doživite neku povredu. Ako imate problema sa kostima ili mišićima, budite oprezni!

Decembar se izdvaja kao posebno srećan i uspešan mesec. Sigurno zvuči daleko ali brzo će to proći, a vama je taj mesec odličan. Imaćete ponude, nekiće dobiti priznanja, povišicu a veći novac je gorovo zagarantovan.

Sve u svemu, biće to uzbudljiva i zapravo povoljna godina za vas, dragi Ovnovi.

Astrolog Marina Todorović

Ovan je u jednoj stvari uvek ispred svih: Koje je vaše najjače oružje u životu?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs