Ne budi lenja

Svaka žena mora da zna 3 načina samoodbrane: Nisi bespomoćna, odbrani se! (VIDEO)

Osnova obrazovanja svake žene trebalo bi da bude kako da se odbrani od napadača. Donosimo vam kratki kurs koji morate da isprobate
Zanimljivosti
12:38h Autor:
Foto: Shutterstock

Kad se nađete u opasnosti, svaki predmet iz vaše okoline može poslužiti kao oružje. Od nasilnika se možete obraniti cipelama s visokom potpeticom, pametnim telefonom ili kišobranom uz ove korisne savete:

 

Štikle mogu biti odlična pomoć pri samoobrani ako šiljastu potpeticu iskoristite kao oružje. Dovoljno je visoku potpeticu zagaziti na sredinu stopala napadača, ravno iznad kolena ili u prepone kako biste efektivno zaustavili nasilnika u manje od 10 sekundi. U videu pogledajte ovu vrstu obuće možete iskoristiti za samoobranu.

 

Ne odustaje od života: Žrtva napada kiselinom poslala snažnu poruku! (VIDEO)

 

 

Pametni telefoni su obično vrlo skupi, pa iskoristite iste za samoobranu samo u najhitnijim situacijama. Dobra stvar je što ih često imamo u rukama, pa se nameću kao logično rešenje kod iznenadnih napada. Gornjom ili donjom stranicom pametnog telefona možete udariti nasilnika u predeo vrata, lica ili leđa, ili vam može poslužiti kao sredstvo za zbunjivanje i odvraćanje pažnje.

 

Šestorica siledžija napali devojku: To im je bila najgora odluka! (VIDEO)

 

 

Mali kišobran je sastavni deo "inventara" ženske torbice, ali i korisno oružje za samoobranu. Obuhvatite dlanom sklopljeni kišobran na sredini kako bi imali kontrolu nad njegovom celom dužinom pa ga iskoristite kao oružje za udaranje nasilnika ravno u lice. (Pri udaru pokrenite celo telo, a ne samo ruke.) Kišobran možete iskoristiti i kao sredstvo za gušenje protivnika, o čemu više možete otkriti u videu.

 

Glumac tukao devojku: Ubio bih je da sam ostao sa njom!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...