Obratite pažnju

Jedan od najtačnijih horoskopa na svetu: Šta o vama otkriva keltska astrologija!

Keltski sveštenici su podelili kalendar na trinaest meseci
Zanimljivosti
16:46h Autor:
Jedan od najtačnijih horoskopa na svetu: Šta o vama otkriva keltska astrologija!
Foto: Shutterstock

Keltska astrologija se zasniva se na tome da je vreme našeg rođenja ključno za formiranje naše ličnosti i ponašanja, piše Nenad Vidojević.

Svaki Keltski znak je izabran prema njihovoj pripadnosti i povezanosti sa punim mesecom u svakom segmentu Keltske, tj. takozvane lunarne godine. Keltski sveštenici su podelili kalendar na trinaest meseci.

Veliki jesenji horoskop: Precizna prognoza za ljubav i posao do kraja godine!

U Keltskoj astrologiji ima: šumskih grabljivica, ptica, morskih stvorenja i domaćih životinja. Objasnićemo šta je svako od nas u pomenutoj Keltskoj astrologiji, tj. koja vrsta drveta i koja životinja, kao i karakteristike za svaku osobu kojoj je na osnovu datuma predodređeno da bude određena vrsta drveta i životinja.

Osobe koje su rođene od 24. decembra do 20. januara su drvo breza, a životinja jelen.

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno ambiciozne i uporne. Uvek žele više, ali su takođe sklone druge da motivišu. Jedina mana ovih osoba je u tome što u ljubavi teško nalaze osobu sličnu sebi i neretko su usamljeni.

Nakon smrti, duša počinje novi život: Ko ste bili nekada i šta ćete biti u budućnosti!

Osobe koje su rođene od 21. januara do 17. februara su drvo oskoruša, a životinja mačka.

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu se izuzetno dobro orijentišu u prostoru, a i jako su kreativne. Uzećemo, recimo, primer vozača. Neko od nas teško pamti kuda je prošao i kako da se vrati, dok recimo nekome to nije nimalo problem. Osobama koje su rođene pomenutog datuma to ni malo nije problem. Takođe, ove osobe su jako korisne u poslovima gde su potrebne nove i kreativne ideje.

Osobe koje su rođene od 18. februara do 17. marta su drvo jasen, a životinja zmija.

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su neretko neraspoložene i povučene u sebe. Često su opterećene time šta drugi misle o njima. Imaju dara za pisanje knjiga, kao i za izučavanje savremene tehnologije.

Osobe koje su rođene od 18. marta do 14. aprila su drvo joha, a životinja lisica.

Budistički horoskop otkriva: Zašto vas u životu snalaze nedaće, kome sledi naplata dugova?

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno šarmantne i sigurne osobe. Lako stiču prijateljstva i ne vole da gube vreme na nepotrebne stvari. Svaki minut života gledaju da iskoriste na pravi način.

Osobe koje su rođene od 15. aprila do 12. maja su drvo vrba, a životinja bik.

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno intuitivne, ali pune razumevanja za sve ljude oko sebe. Kao direktori bi bili izuzetno uspešni pre svega jer su jako vredni, posvećeni poslu i radnicima, ali i zbog toga što pamte sve šta su uradili ili šta im je učinjeno tokom karijere.

Osobe koje su rođene od 13. maja do 9. juna su drvo glog, a životinja morski konjić.

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su jedno spolja, a drugo iznutra. Spolja izgledaju toliko moćno i sigurno u sebe, dok je iznutra sasvim druga stvar. Humor je nesto što je za pomenute osobe naglašeno i samim tim je savet da se oprobaju u nekom takvom vidu posla. Recimo u poslu gde bi zabavljali druge, i samim tim spojili i ono što vole i ono što bi donelo novac.

Udavila se, tajnu ponela u grob: Misteriozan život božanski lepe crnke! (FOTO)

Osobe koje su rođene od 10. juna do 7. jula su drvo hrast, a životinja Carić (ptica).

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su pod zastitom. Izuzetno su jaki, ali i hrabri. Pobeđuju u životu onda kada se to od njih najmanje očekuje. Bili bi izuzetno uspešni u poslu nastavnika i pogotovo ako bi se opredelili za profesora ili nastavnika istorije.

Osobe koje su rođene od 8. jula do 4. avgusta su drvo božikovina, a životinja konj.

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su vođe. Retko kada ne uspeju kada nešto zamisle. U poslu lako napreduju i stižu do zadatog cilja. Mana ovih osoba je u tome što ako osete kako im lako ide mogu se predati i uleteti u razne poroke, jer mogu očekivati da mora da im bude dobro bez obzira koliko se trudili.

Osobe koje su rođene od 5. avgusta do 1. septembra su drvo leska, a životinja riba.

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno nadarene za nauku i matematiku. Pamćenje im je savršeno i jako dugo pamte razne informacije kojih će se setiti u svako doba dana ako ih neko pita.

Osobe koje su rođene od 2. septembra do 29. septembra su drvo vinova loza, a životinja labud.

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su promenljive i nepredvidive. Za njih se nikada ne zna kako će se postaviti u datoj situaciji, ali su osobe sa stilom. Odlazak na večeru ili u grad sa pomenutim osobama biće pravo uživanje.

Osobe koje su rođene od 30. septembra do 27. oktobra su drvo bršljan, a životinja leptir.

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuteno humane i prosto ih hrani da pomažu drugima, i da ih čine srećnima. Rad u raznim humanitarnim organizacijama bi bio pun pogodak za njih.

Noge te uvek nose tamo gde te srce vuče: 10 keltskih mudrosti za sva vremena!

Osobe koje su rođene od 28. oktobra do 24. novembra su drvo trska, a životinja vuk.

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu karakteriše čuvanje tajni. Ne postoji osoba na ovom svetu kojoj bi predstavnik pomenutog znaka odao neku tajnu koja je izrečena u poverenju. Ljudi ih obožavaju, kao i oni iste.

Osobe koje su rođene od 25. novembra do 23. decembra su drvo razga, a životinja soko.

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu vole slobodu u svakom smislu te reči, mada znaju biti i neposlušni. Mesto ih ne drži i zato često mogu biti skloni dužim putovanjima, ili čestim promena mesta boravka.

Autor: astrousluge.com

Kako je bolovati od akutne šizofrenije: Danijel (24) otkrio svoje iskustvo

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs