Iz astro ugla

Uporedni horoskop Novaka i Jelene: Zvezde predviđaju ćerku sledeće godine!

Novak i Jelena rođeni oboje u znaku Blizanca govori o tome da se poznaju od rane mladosti, doba tinejdža jer sam znak predstavlja pubertet i školske dane
Zanimljivosti 13.11.2015. - 11:21h Autor: astrousluge.com
Foto: Profimedia

Interesantno je da je Novakova tačka Fortune ili tačka sudbine baš u Blizancima, pa mu svakako po tom aspektu pristaje žena rođena u istom znaku. Za jednu ženu planeta Mesec je najvažnija jer upravo pokazuje koga ona traži po duši.

 

Kako je u znaku Vage i na fiksnoj zvezdi SPICA onda možemo da protumačimo da je Jeleni negde u sudbini da bude srećna i uspešna na svim poljima, a posebno omiljena u narodu. Što predstavlja i ovaj period u naredne dve godine gde će ona sigurno svojim znanjem i prirodnim zdravim stavom prema životu pokazati publici, narodu koliko je moćna.

 

Evo šta Jelena Đoković radi dok mali Stefan spava! (FOTO)

 

Kurir / Dragana Udovičić
Kurir / Dragana Udovičić

S druge strane imamo Novaka koji ima mesec u znaku Ribe, pa njegova žena po duši mora da bude požrtvovana, da voli decu, brine o njima, domaćica, negovateljica, neko ko sedi u kući i verno ga čeka. Obično žene koje imaju Mesec u Ribama ili im je Venera u 12 polju horoskopa, to su žene koje žive pomalo izolovano od javnosti, nisu neko ko voli klasičan glamur. Zapravo u Novakovom natalu to je ono što privlači njega u dubini duše. Dok njegova Venera u Biku na 5 stepenu  baš kao i Venera najlepše žene ikada, bar do sada, koja se pojavila na svetu Merilin Monro daje zračenje lepotom i pre svega posebnom harizmom.

 

Prilično drugačija: Kako je Jelena Đoković izgledala pre 7 godina! (FOTO)

 

Foto: Fonet
Foto: Fonet

 

U muškom horoskopu Venera predstavlja privlačnost i ljubavnice. Iako je to kod Novaka izraženo i on je ponekad meta zgodnih, lepih i popularnih žena, ali Bik nije znak glamura već racionalan i razuman tip. Njega ne može preterano da osvoji takva žena koja će u prvi plan da ističe samo svoju spoljnju lepotu. Bik je znak koji pre svega traži senzibil. Ona mora da bude kućevna, dobra kuvarica, povučena, zgodnjikava, pa čak i sa kojim kilogramom više (što njemu neće smetati) ali neko ko odlično barata sa novcem, finansijama, koja vodi privatan posao u njegovom odsustvu. Koliko god žena da bude u njegovom okruženju obično će ga osvajati nekim seksepilom, dobrim izgledom ali za njega je to sve površno.

 

Novak voli požrtvovane žene, baš kao što je i njegova majka koja je prikazana upravo kroz taj njegov Mesec u Ribama ali i Mars planeta energije i borbe  u znaku Raka koji predstavlja kuću, dom i porodicu i stalnu borbu da održi sve što stvori kroz zajednicu.

 

Dijana, stub porodice Đoković: Životni put požrtvovane majke! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Planeta Mars retrogradan u Jarcu u Jeleninom horoskopu je pravi predstavnik osobe koju svi napadaju, a ona ostaje mirna. Interesantno je da je upravo tu egzaltacija Marsa planeta borbe u jednom hladnom Jarcu ali to je vatra ispod leda. Ovaj Mars ima jako veliku koncentraciju i znanje ili znanja koji drugi ne poseduju. To su obrazovani ljudi ali isto tako samouki sa prirodnim darom. Ova planeta predstavlja privlačnost, pa će Jelenin izabranik imati sve osobine jednog Jarca ili Saturna. Uporan, istrajan, radan, autoritet, teško do vrha ali ipak na kraju – pobeda! U svakom slučaju, dobar aspekat Marsa (muška energija) i Novakove Venere u Biku (ženska energija) u zemljanim znakovima daće trajne veze, bračne veze i ljubav do kraja života.

 

Novak Đoković otkriva: Kako da dobijete posao iz snova! (VIDEO)

 

 

Jelenin Jupiter u Ribama blizu Novakovog Meseca daje bogatstvo duše, morala, okrenutost veri u Boga, pre svega plodnost, decu. U narednoj godini velika šansa za još jednu trudnoću Jelene, a po aspektu će sigurno imati žensko dete, što je i njihova želja. Verovatno se neće porodica Đoković zadržavati na dvoje dece već će gledati da uveća svoju kuću decom i velikom porodicom. Njihov zajednički rad koji se vidi kroz Novakovo peto polje sporta i dece sa Saturnom, Uranom u Strelcu i Neptunom u Jarcu daje da će ići do prosvetljenja mladih, izbacivanju mržnje iz srca svakog mladog bića, iako neko radi teško može da ostvari svoje snove.

 

Devojke se obično pitaju - kakav će taj moj muž biti u budućnosti? Za koga ću se udati? Zavirićemo u horoskop i videti gde je ta Venera.

 

Nole uslikan na ulicama Londona: Savršen stajling našeg tenisera! (FOTO)

 

 

Kod Jelene Đoković Venera u Lavu ima sve atribute koje poseduje ovaj znak. Na 2 stepenu Lava na fiksnoj zvezdi ASINUS prirode Marsa daće osobu koje donose bogatstvo i čelne pozicije, kao i velike poslove i puno novca. Kako je za Jelenu njen čovek, tako je i za celu naciju neko ko podiže sistem vrednosti narodu, čini ga velikim i onda kada mislimo da nismo vredni toga. Lav je znak predsednika, države, vođe i nekog koga svi obožavaju. On je svakako broj 1. ili jednostavno – Kralj!

 

Autor: astrousluge.com

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...