Astro predviđanja

Horoskop otkriva koja bolest će vas oboriti u postelju: Verovali ili ne, sve je tačno!

Stručnjaci otkrivaju i koji način lečenja najviše odgovara vašem zodijačkom znaku
Zanimljivosti
22:36h Autor:
Horoskop otkriva koja bolest će vas oboriti u postelju: Verovali ili ne, sve je tačno!
Foto: Shutterstock

Horoskopski znakovi vrlo detaljno mogu da opišu fizičke osobine i karakter osobe.

Ali, oni se vežu i za određene delove tela i tegobe koje su karakteristične za osobe rođene u određeno doba godine. Kako bi vam pomogli da izbalansirate duh i telo, saznajte koje su najčešće tegobe vašeg znaka i koje eterično ulje ih može ublažiti.

OvanRođene vođe i vrlo strastvene i ambiciozne osobe izraženog takmičarskog duha. Oni su hrabri i realni, a njihovim telom vladaju glava, oči i mozak, zbog čega su skloni glavoboljama.

Eterično ulje: Metvica (smiruje i opušta te oslobađa telo od stresa)

BikOvaj znak opisuje upornost, pouzdanost i odanost. Vrlo praktične i stabilne osobe, koje cene vernost i prijateljstvo i uživaju u porodičnom životu. Ovim znakom vlada grlo i vrat, zbog čega su skloni grloboljama i ukočenom vratu.

Eterično ulje: Eukaliptus (umiruje i opušta mišiće, deluje pozitivno na disajne puteve)

Zdravi kao dren! Obnovite imunitet za samo 15 sekundi: Ruski stručnjak otkriva kako!

BlizanciSvestrani, komunikativni, duhoviti i osećajni. Pripadnici ovog znaka uvek imaju rešenje za sve probleme i puni su života. Njihovim telom vladaju ramena, ruke i pluća, zbog čega su skloni respiratornim problemima i bolovima u leđima i mišićima vrata i ramena.

Eterično ulje: Bergamot (deluje antibakterijski, opušta napete mišiće i smiruje)

RakNepredvidivi, nežni, brižni i strpljivi. Pripadnici ovog znaka su osobe od poverenja, a njima upravljaju osećanja. Njihovim telom vlada stomak i grudni koš, zbog čega su skloni probavnim smetnjama, žgaravicama i zadržavanju vode.

Eterično ulje: Kamilica (uravnotežuje probavu i smiruje želudac, deluje protiv upala)

LavRođene vođe, moćni i dominantni. Vrlo su kreativne i zabavne osobe, koje veruju u sebe i uživaju u vernosti i odanosti. Njihovim telom vladaju srce i leđa, sa kojima često imaju probčema.

Eterično ulje: Ruža (pojačava cirkulaciju i prokrvljenost krvnih žila, opušta mišiće kičme)

One su najpoželjnije žene Zodijaka: Horoskop otkriva 3 fatalne zavodnice!

DevicaVrlo inteligentne, odgovorne i praktične osobe. Organizovane su i uredne, ali i skromne i vredne. Njihovim telom vladaju sinusi, creva i disajni kanali zbog čega su skloni nervozi, alergijama, prehladama i zatvoru.

Eterično ulje: Tamjan (olakšava disanje, deluje umirujuće i pomaže kod probavnih tegoba)

VagaSaosećajne, diplomate i harizmatične osobe. Vage su vrlo romantične, mirne i prijateljski raspoložene osobe. Njihovim telom vladaju bubrezi, lumbalni deo leđa i jajnici, zbog čega su skloni kamenju u bubrezima, upalama i bolovima u leđima.

Eterično ulje: Geranijum (balansira hormone, deluje protivupalno, protiv stresa i napetosti)

ŠkorpijaVrlo moćni, intuitivni i odlučni. Ovaj znak opisuje odane, odlučne, senzualne i pomalo misteriozne osobe. Njihovim telom vladaju sluznica i reproduktivni organi, zbog čega su skloni infekcijama i visokoj temperaturi i genitalnim problemima.

Eterično ulje: Jasmin (deluje protivupalno i antibakterijski, pomaže kod PMS-a i menopauze)

Nije kriva zla rodbina, već zvezde: Ova 3 znaka sebi uvek upropaste vezu!

StrelacKomunikativne i inteligentne osobe koje krasi optimizam, samostalnost i nezavisnost. Zabavljači su i avanturisti. Njihovim telom vladaju jetra, bedra i bokovi, zbog čega su skloni išijasu i problemima sa kukovima, ali i napetosti i stresu.

Eterično ulje: Čajevac (protiv infekcija i virusa, imunodepresije, kožnih bolesti)

JaracVrlo praktične i ambiciozne osobe. Verni su, odani i uspešni, imaju izražen smisao za humor. Njihovim telom vladaju kosti, zglobovi, zubi i koža, zbog čega su skloni artritisu, krhkim kostima i iritacijama kože.

Eterično ulje: Sandalovina (opušta, umiruje i leči kožna oboljenja, protiv bolova)

Nema sreće za njih: Tri horoskopska znaka osuđena da zauvek ostanu sami!

VodolijaIndividualci koji vole da budu nezavisni. Vrlo kreativne, originalne i dobre osobe. Njihovim telom vladaju potkolenice, gležnjevi i cirkulatorni sistem, zbog čega su skloni proširenim venama, lošoj cirkulaciji, grčevima i uganućima.

Eterično ulje: Neroli (pojačava cirkulaciju i leči proširene vene, protiv stresa i depresije)

RibeMaštovite, nežne i strpljive osobe. Oni su sanjari i umetnici izražene intuicije. Njihovim telom vladaju limfni sistem, jetra i stopala, zbog čega su skloni bolnim stopalima, kurjim očima, čukljevima i aknama.

Eterično ulje: Kedrovina (protiv artritisa i zadržavanja vode, leči opekotine, ubrzava metabolizam)

Duševne bolesti: 4 horoskopska znaka su u najvećem riziku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs