A u stvari...

Muškarci se uvek vraćaju brinetama: Mitovi o ženama sa ovom bojom kose!

One su idealne, sposobne, zrele, odgovorne, vredne, inteligentne, verne, uspešne, jednom rečju – savršene. Prave su srećnice, i čvrsto veruju da o njima ne postoje mitovi
Zanimljivosti
07:08h Autor:
Muškarci se uvek vraćaju brinetama: Mitovi o ženama sa ovom bojom kose!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Uvreženo je mišljenje da su plavuše uvek na udaru, podrazumeva se da su lutke od plastike, glupe i neverne. Crnke su strastvene, vatrene i opasne. O brinetama se, međutim, ne priča mnogo. Postoji nepisano pravilo… One su idealne, sposobne, zrele, odgovorne, vredne, inteligentne, verne, uspešne, jednom rečju – savršene. Prave su srećnice, i čvrsto veruju da o njima ne postoje mitovi.

Mit: Brinete su odgovornije radnice

Studije su pokazale da kandidatkinje sa smeđom bojom kose najčešće dobijaju posao, jer se veruje da su veštije i obrazovanije, pa ih poslodavci češće zapošljavaju. Jednostavno misle da će bolje da odrade posao od plavuše ili crvenokose.

Istina: Žena koja je ozbiljna, vredna i odgovorna pokazaće umeće dobrog radnika bez obzira na to koje boje je njena kosa. Apsolutno sjajne u onome što rade mogu da budu i plavuše, crnke, crvenokose, zelenokose… bilo koje.

Da je znala šta je čeka, odavno bi postala plavuša: Iskustvo žene nakon što se ofarbala u plavo!

Mit: Brinete su pristupačnije

Veruje se da su brinete prijateljski raspoložene, uvek ljubazne i pristupačne, za razliku od umišljenih plavuša ili temperamentnih crnki. Zato će muškarci uvek prvo da priđu brinetama.

Istina: I brinete mogu biti negativne. Raspoloženje i temperament neke osobe ne podrazumeva određenu boju kose. A plavuše i crnke mogu da budu podjednako pristupačne i ljubazne, sve zavisi od osobe, ne od boje kose. A o muškarcima i da ne pričamo, svaki ima različit ukus i svoj tip žene.

Žene sa ovom bojom kose imaju najbolji seks: Možda poželite da se ofarbate!

Mit: Muškarci se uvek vraćaju brinetama

Plavuše služe za zabavu, da zadovolje želje. Crnke da uzburkaju misli i raspale strasti. Brinete su supruge, idealne majke i domaćice, zato im se muškarci uvek vraćaju. U njima traže utehu, mir, sigurnost i bračnu partnerku.

Istina: Muškarci zaista ne etiketiraju žene po boji kose. Uvek i nepogrešivo se vraćaju samo onoj koju vole, bez obzira da li ima svetlu ili tamnu boju kose.

Mit: Brinete su pametnije

Veruje se da su brinete najinteligentnije žene, da pametna plavuša ne postoji i da inteligencija žene zavisi od njene boje kose.

Istina: Najjednostavnije rečeno, inteligencija nema veze sa bojom kose. Žena se rodi sa tim.

Kad je u pitanju prevara, plavuše su prve: 14 zanimljivosti o preljubi!

Mit: Brinete su zrelije i izgledaju starije

Tri žene istih godina sede u kafiću. Jedna je plavuša, druga crnka i treća brineta. Šta će većina nas da pomisli? Plavuša je najmlađa, crnka malo starija, a brineta najstarija.

Istina: Plava je najstarija, brineta malo mlađa, a crnka najmlađa. To je dokaz da ne treba prerano da donosite zaključke. Izgled i godine ne zavise od boje kose.

Mit: Brinete su dosadne

Podrazumeva se da su odgovorne, radne i posvećene, pa tako i previše dosadne.

Istina: Humor i pozitivna vedrina dolaze iznutra. Na to da li ćemo biti vesele i duhovite ili dosadne i zatvorene utiče mnogo toga, ali najmanje boja kose.

Određuju vašu sudbinu i buduće događaje: Tajne stepena Zodijaka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs