Polećemo?

Šta je potrebno da postanete stjuardesa Etihad Ervejza

Aviokompanija Etihad Ervejz organizuje konkurs za sve zainteresovane u Beogradu, 4, 5. i 6. avgusta
Zanimljivosti
08:04h Autor:
Šta je potrebno da postanete stjuardesa Etihad Ervejza
Foto: Tanjug

Etihad Ervejz iz Abu Dabija i JAT su danas potpisali sporazum o strateškom partnerstvu, a domaća nacionalna aviokompanija će promeniti ime u Er Srbija (Air Serbia). Etihad će, kako je najavljeno, preuzeti upravljanje njom od 1. oktobra. Interesantno je da je ta kompanija objavila na sajtu jobs.cabincrew.com oglas u kome se navodi da traže osoblje, a audicija u Beogradu biće održana 4, 5. i 6. avgusta.

Od posade se traži da obezbede bezbednost svojih putnika i pružanje usluga tokom leta. Zaposlenima se nudi dobra plata, smeštaj, prevoz sa aerodroma, pristup kompanijskim bazenima, zdravstveno osiguranje i još dosta pogodnosti. Ukoliko ispunjavate dole navedene uslove, prijave se dostavljaju preko interneta, a iz kompanije vam šalju poziv za razgovor.

Kandidati moraju da ispune sledeće zahteve:

  • Morate imati najmanje 21 godinu
  • Poznavanje engleskog je obavezno
  • Poznavanje drugog jezika je poželjno
  • Morate znati da plivate
  • Bez tetovaža koje ne mogu da se prekriju uniformom
  • Isto važi i za pirsinge, osim minđuša koje mogu samo žene da nose
  • Ne smete imati kriminalni dosije

Ono što će svakako biti interesantno i uzbudljivo, posebno ako postanete deo Er Serbija, biće spoj domaćih uniformi sa onim iz Etihad Ervejza. Čini se da će plava i bela boja svakako dominirati. Mnoge devojčice maštaju da postanu stjuardese upravo zbog uniformi koje spadaju među najzavodljivije. Ako je i vama to neostvarena želja, možda je ovo vaša prilika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs