Nasmejaće i vas

Ovako nešto se viđa samo jednom: Pokušaj dilera da sakrije drogu nasmejao svet! (FOTO)

Policajci su ostali zapanjeni prizorom koji su zatekli
Zanimljivosti
17:14h Autor:
Ovako nešto se viđa samo jednom: Pokušaj dilera da sakrije drogu nasmejao svet! (FOTO)
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Policija iz Njuhema u Londonu uspela je da uđe u trag dileru koji se bavio prodajom marihuane i istog trenutka krenula da ga uhapsi. Međutim, on je nekako saznao da će pripadnici policije uskoro provaliti u njegov stan, a kako nije želeo da ode u zatvor, odlučio je da se odmah reši svih dokaza koji bi ga teretili.

Tako je čovek bacio veliku količinu marihuane, vrednu nekoliko hiljda funti - u WC šolju! Ali, to definitivno nije bio njegov dan za bekstvo od pravde, jer kada je povukao vodu, pola kupatila preplavila je zelena boja, prenosi Dejli mejl.

Diler nije mogao da veruje šta se upravo dogodilo i odmah se uspaničio, a u tom trenutku su i policajci upali u stan. Bili su zapanjeni prizorom koji su zatekli, pa su fotografisali neobična dešavanja u kupatilu, pokupili ostale dokaze iz stana i priveli dilera.

Čin policajca koji je dirnuo svet - Uhvatio ženu u krađi, a evo šta je posle toga uradio! (VIDEO)

Kako je u pitanju bio jedinstven slučaj, policajci su na društvenoj mreži Tviter objavili fotografiju očajničkog, neuspešnog pokušaja sakrivanja droge, koja se brzinom svetlosti proširila na internetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs