Neodoljivo šarmantni

Ruše sve rekorde: Tri najveća zavodnika u celom Zodijaku!

Prodorno bezobrazni pogled Škorpije osvaja i bez dodira, a kada izabere plen, osvaja ga za najviše par sati
Zanimljivosti
13:44h Autor:
Foto: Shutterstock

Nema kome nisu zabavne čari slatkog, nevinog flerta. Ipak, nekima ova veština baš ide od ruke, a astrolozi kažu da pored karaktera, na ovu poželjnu sposobnost, dosta utiče i horoskopski znak. Ova tri astro znaka ruše sve rekorde u zavođenju!

 

Lav

 

Osvajaju bez premca, suptilno i sa dosta mašte. Prići će vam puni samopouzdanja, sa neodoljivim šarmom i sa osmehom koji će osvetliti celu prostoriju. Lavovi su „gradske face”, poznaju sve bitne ljude i sigurno vam ne može biti dosadno. Sa njima ćete zaista imati kraljevski tretman, a kako su poznati kao veliki džentlmeni, dodatne poene dobiće lepim, i pomalo zaboravljenim manirima.

 

Rođeni za šefovanje i velike karijere - Dva najuspešnija horoskopska znaka!

 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vole da gube i uvek idu na na pobedu. Zavođenje je za njih više od puke gimnastike, oni uživaju u svakom koraku osvajanja, pa čak ih intrigira kad moraju da se malo više pomuče oko nekoga. Lavovi su takođe i strastveni ljubavnici, pa budite sigurni da će užitak sa njima biti kompletan.

 

Škorpija

 

Kada Škorpija uđe u prostoriju, to jednostavno svi primete. Prodorno bezobrazni pogled osvaja i bez dodira, a kada izabere plen, osvaja ga za najviše par sati. Škorpijama posebno ide od ruke neverbalna komunikacija i često je koriste dok „pažljivo” slušaju o vašoj karijeri. Niste ni postali svesni da vas je Škorpija još na početku večeri izabrala kao budućeg partnera, a već ste se našli u čvrstom zagrljaju. U krevetu su strasni i uživaju da vode ljubav satima, žene Škorpije pažljivo biraju zavodljiv i skup veš.

 

Najveći baksuzi u celom Zodijaku - Da li ste na spisku?

 

Blizanci

 

Imaju interesantan prijateljski pristup, koji zapravo, skoro uvek završava posao. Duhoviti, veoma šarmantni, ali i obrazovani, Blizanci su toliko zabavni da biste mogli sate da provedete u ćaskanju sa njima. Imaju neodoljivu harizmu kojom prosto privlače ljude oko sebe, veoma su pozitivni i vrlo učtivi i nikada vam neće biti neprijatno sa njima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...