Zanimljivo

Proročanstvo tibetanskih monaha otkriva: Kakva sudbina čeka našu planetu!

Saznajte šta su monasi videli - da li će svet da bude uništen
Zanimljivosti
15:22h Autor:
Foto: Shutterstock

Pogled u budućnost duhovnim moćima nije ništa novo u tibetanskoj kulturi. Ono čemu je nekolicina indijskih turista svedočila u tibetanskim manastirima (pod upravom kineske vlade) je vrlo zanimljivo. Prema pričama ovih turista, tibetanski monasi navodno tvrde da se svetske sile kreću prema uništenju. Ali… Oni su takođe videli da svet neće biti uništen!

 

12 puteva mudrosti prema tibetanskom horoskopu: Koji je vaš?

 

Između sadašnjih velikih sila koje vladaju svetom će se nastaviti sukobi i ratovanja. Terorizam i tajni rat će biti glavni problem. U svetu politike nešto će da se dogodi, upravo oko 2015. U tom periodu će svetske sile da teže međusobnom uništenju. Ceo svet će biti usmeren prema iščekivanju onog najgoreg. Teški politički manevri i pregovori će imati samo mali napredak. U svetu će početi sa sve jačim stremljenjem ka nuklearnom ratu. I u to vreme, nešto neverovatno će da se dogodi, kažu budistički monasi s Tibeta.

 

3 čudesna tibetanska recepta: Podmladite se, sačuvajte se od srčanog i moždanog udara i stresa!

 

Natprirodna duhovna sila će da se uplete i da interveniše, a sudbina sveta biće spašena. Interpretacija monaških izjava daje uvid u to da nas moćne duhovne sile posmatraju sve vreme. One će da intervenišu i spasu svet od samouništenja.

 

Kad su upitani o viđenjima NLO iznad Indije i Kine, monasi su se nasmejali i rekli da nas vanzemaljske sile posmatraju. Ljudskoj vrsti neće biti dozvoljeno da menja budućnost u tom obimu. Svako ljudsko biće kroz svoje postojanje i karmu ima mogućnost da utiče na sudbinu, ali menjanje sudbine sveta u tom obimu, neće biti dozvoljeno.

 

Ulepšajte život karmičkim lekcijama: Blizanci treba da budu uporniji, a Vage da održe svoj identitet!

 

Monasi su takođe spomenuli da će posle 2015. naša trenutna civilizacija razumeti da su krajnji vidici nauke i tehnologije u zoni spiritualnog, a ne u materijalnoj, fizičkoj stvarnosti.

 

Posle 2015., tehnologije će krenuti drugim pravcem razvoja. Ljudi će da upoznaju srž spiritualnosti, odnos između tela, uma i duše, reinkarnaciju i činjenicu da smo povezani sa svima kao deo Boga. Prema njihovim viđenjima budućnosti, naša planeta je blagoslovljena, spašavana je sve vreme od bilo kakvih oštećenja, a većine toga mi nismo ni svesni. Kako naša tehnologija bude napredovala, mi ćemo biti u stanju da razumemo da su nas te duhovne sile spašavale sve vreme.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...