Tviter preplavljen komentarima

Kratka kosa ju je koštala titule: Jamajčanka zbog frizure nije postala Mis univerzuma!

Na nedavno završenom takmičenju za najlepšu ženu na svetu, Kaci Fanel, mis Jamajke zauzela je peto mesto, ali je po mišljenu mnogih upravo ona zaslužila da ponese titulu mis univerzuma
Zanimljivosti
10:40h Autor:
Kratka kosa ju je koštala titule: Jamajčanka zbog frizure nije postala Mis univerzuma!
Foto: Reuters / AP

Kaci Fanel se na ovogodišnjem izboru u Majamiju istakla perfektnom figurom i prelepim licem, ali i nekonvencionalnim odgovorima na pitanja sudija.

Međutim, mis Jamajke se još po nečemu izdvojila u odnosu na svoje konkurentkinje, a njeni fanovi smatraju da ju je to koštalo titule. Naime, ona je bila jedina devojka koja je na takmičenju imala kratku kosu. I upravo je frizura, kako mnogi veruju, bila razlog što ova karipska lepotica nije ponela titulu najlepše žene na svetu.

Paulina Vega je Mis univerzuma: Kolumbijska lepotica očarala žiri (FOTO)

Samo nekoliko minuta nakon što je mis Kolumbije proglašena pobednicom, Tviter su preplavili komentari kako je zapravo lepa Jamajčanka najviše zaslužila da ponese tu titulu. I njena porodica je oštro reagovala, pa je njen deka, nakon proglašenja pobednice, izjavio kako smatra da je njegova unuka žrtva "nepisanih pravila" i da su sudije morale da naglase da je dugačka kosa obavezna.

Inače, lepa Jamajčanka je izazvala dosta reakcija nakon davanja odgovora sudijama jer je navela da su sprinter Jusein Bolt i muzičar Bob Marli nešto najvrednije što je Jamajka dala svetu. Ni drugi odgovori ove lepotice nisu ostali nezapaženi.

"Samo ja nemam dugu kosu kao ostale devojke. Ovde predstavljam sebe i mislim da je to lepota ovakvih takmičenja. Ne morate da izgledate kao svi ostali, da se uklapate u kalupe... a, mislim da sam ja dobar primer za to", rekla je tokom takmičenja mis Jamajke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs