Da li ste znali?

Uticaj mesečevih mena: Kada je pravo vreme za investicije, novi posao, pronalaženje partnera!

Statistika kaže da se u vreme punog Meseca, rađa više beba, a psihijatri da se dešavaju češći problemi sa pacijentima. Šta kaže astrologija?
Zanimljivosti
21:00h Autor:
Foto: Thinkstock

Mesečeve mene su četiri faze kretanja Meseca u svojoj redovnoj orbiti oko Zemlje. Ono što mi vidimo, nekada kao ceo i okrugao, pun Mesec, nekada kao tanki srp­mlad Mesec, jeste pojava koja je oduvek golicala ljudsku maštu.

 


 

Mesecu cu pripisavana razna svojstva i mistična, gotovo magična moć. A da sve nije samo zabluda i mitologija, dokazala je nauka, jer pouzdanao znamo da Mesec utiče na plimu i oseku, na sve vode, a kako se organizam čoveka oko 70 procenata sastoji od vode, i na čoveka.

 

Šta položaj mladeža govori o zdravlju i ličnosti, saznajte OVDE.

 

Statistika kaže da se u vreme punog Meseca, rađa više beba. Psihijatri kažu da se za vreme punog Meseca dešavaju češći problemi sa pacijentima, a kriminolozi da se u vreme mesečevih mena dešava više zločina. A šta kaže astrologija?

 

Šta indijski horoskop govori ovama, saznajte OVDE.

 

Šta je dobro planirati i uraditi u vreme četiri mesečeve faze?
Mlad Mesec je odličan za započinjanje novih poslova, za upoznavanje koje se može pretvoriti u ljubav, za sejanje bašti i njiva, za kupovinu većih stvari u kući, za početak gradnje kuće, za venčanja i krštenja. Ukratko za sve što treba da raste i da plod. Dobro je i šišati se da kosa bude bujnija i jača, izbaciti stare stvari iz kuće, nekome nešto pokloniti.

 

Godišnje doba kada ste rođeni određuje vaš karakter - više saznajte OVDE.

 

Prva četvrt

je dobra za planove i svakodnevne poslove, jer smo tada najefikasniji i najvredniji. Dobro je da ubrzamo neke poslove koji su, išli sporo, ili stagnirali. Uređenja kuće i velika spremanja su, takođe, tada jako korisna. Ako imate važne preglede, ili zdravstvene intervencije, ovo je najbolje vreme za to.

 

Prvo perete kosu, pa sve ostalo? OVDE saznajte šta način tuširanja govori o vama!

 

 

Pun Mesec je odličan za naplatu dugovanja u svoju korist, za velike investicije i ulaganja. Pravo vreme za žetve i berbe, za pravljenje vina, proslave i okupljanja. Odlično vreme za umetnička dela, ili bilo šta kreativno. Plasiranje ideja, pregovori i nalaženja partnera je dobro u ovo vreme. Dijetu koja bi smanjila kilograme, treba započeti samo tečnošću baš ovog dana.

 

Poslednja četvrt

je dobra da vi vratite dugove i zajmove, da se rešite nekih obaveza koje su vam bile opterećujuće, za završetak radova na bilo čemu. Dobro je odvikavati se od neke štetne navike, jer tada obično uspete. Dobro je i miriti se i tražiti oproštaj od nekoga sa kim smo imali probleme. Obično se parovi koji su u zavadi, mire baš tada.

 

OVDE saznajte koja četiri faktora određuju vaš životni vek - izbegnite preranu smrt!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...