NEDELJNI HOROSKOP

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. AVGUSTA: Škorpije očekuje intenzivna nedelja, Ribe nisu sigurne u vernost partnera

Pred nama je intenzivna nedelja obeležena prodornim astrološkim aspektima koji nas primoravaju da preispitamo svoje odluke. Avgust je turbulentan, a mi vam otkriamo u narednim redovima kakva nas energija očekuje u narednoj nedelji kada su ljubav, zdravlje i posao u pitanju.

Zanimljivosti
20:01h Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. AVGUSTA: Škorpije očekuje intenzivna nedelja, Ribe nisu sigurne u vernost partnera
Foto: Shutterstock

OVAN

Ljubav: Izazovan period na ličnom planu se nastavlja, morate da dokažete svoja osećanja delima. Imate volje ali ne možete da se organizujete i izbalansirate poslovne i privatne obaveze. Savet za zauzete Ovnove je da izbegavaju sukobe, iscrpeće vam energiju bez potrebe.

Posao: Ovnove očekuje intenzivan poslovni period, mnogi ulaze u komunikaciju sa novim poslovnim saradnicima. Ostanite smireni i fokusirana na poslovne zadatke, nem razloga da sumnjate u sebe. Očekuje vas manja finansijska kriza.

Zdravlje: Naspavajte se.

BIK

Ljubav: Bikove očekuje produktivan period, imate priliku da uđete u neobaveznu vezu sa osobom koja često putuje. Organizujte zajednički vikend, uživajte u pozitivnoj energiji. Pred zauzetim Bikovima nema većih promena na ljubavnom planu.

Posao: Očekuje vas poboljšanje materijalne situacije, pred vama je produktivan period. Mnogim Bikovima pruža se prilika za kraće putovanje, iskoristite je. Na poslovnom planu fokus je na komunikaciji.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Djet, Momak i devojka, Ljubav
foto: Shuterstock

BLIZANCI

Ljubav: Blizanci uživaju u svojoj lepršavoj nedelji, možete da izrazite sebe, svoje želje i sanjarenja pred partnerom. Osećate se sigurno u odnosu u kojem se nalazite. Slobodne očekuje zanimljivo poznanstvo u toku vikenda.

Posao: Poslovna situacija je stabilna, ne opterećuje vas i u glavnom ste posvećeni sebi. Avgust ne donosi velike promene na poslovnom planu, možete da se opustite. Nemojte zanemariti zdravlje, posvetite se sebi na produktvan način.

Zdravlje: Održite zdrave navike.

RAK

Ljubav: Rakove je Merkur u Devici postakao da racionalnije razmisle o svojoj budućnosti i tome kakvog partnera priželjkuju u svom životu. Ostanite fokusirani i održite postavljene kriterijume. Pred zauzetim Rakovima je produktivna i pozitivna nedelja.

Posao: Nema krucijalnih promena na poslovnom planu, pred vama je miran period. Posvetite se sebi, istražujte na kojim životnim poljima bi mogli da napredujete. Pokušajte da odmorite i stvorite mir kojem dugo težite.

Zdravlje: Dobro.

Ljubavni Par, Devojka, dečko, Ljubav, Piknik
foto: Shuterstock

LAV

Ljubav: Pred Lavovima je inspirativan period, uživajte u dobroj energiji. Trenutno nije vreme za ulazak u novu vezu jer je Venera retrogradna u vašem znaku. Pred zauzetim Lavovima neća većih promena.

Posao: Lavove očekuje produktivan poslovni period, ostvarićete poslovne uspehe koje dugo priželjkujete. Ostanite staloženi u kriznim momentima, uvek pratite svoj put. Očekuje vas finansijski dobitak.

Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Ljubav: Bilo bi dobro da Device postave fokus na sebe, potrebe svog tela kako bi se regenerisali. Trenutno nije pravi trenutak za promene u ljubavnom smislu, energiju uložiti u rad na sebi. Kako bi napredovali.

Posao: Većinu Devica ne očekuju veće promene na poslovnom planu, vi težite stabilnosti koju ste ostvarili. Sada nema opravdanja, pokrenite se , uradite nešto dobro za svoje zdravlje. Nemojte ishitreno trošiti novac.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

VAGA

Ljubav: Vage moraju da otpuste negativne emocije, to je lekcija koju trenutno učite. Pokušajte da izbalansirate privatan i poslovni život. Generalno gledano nema većih promena na ljubavnom planu.

Posao: Poslovna situacija je stabilna, nema razloga za brigu. Oni koji sumnjaju u svoje sposobnosti prilagođavanja osetiće frustraciju. Morate da radite na sebi, umesto da brinete!

Ljubavni par, Ljubav, Leto, Budva
foto: Shutterstock

Zdravlje: Nema većih promena.

ŠKORPIJA

Ljubav: Direktna komunikacija biće od značaja u narednoj nedelji, u suprotnom možete doći u neprijatnu situaciju. Pred slobodnima je prava letnja avantura! Zauzete Škorpije ne očekuje intenzivna nedelja, uživajte u svakodnevnici.

Posao: Na poslovnom planu Škorpije očekuje izuzetno dobar poslovni predlog, proverite sve okolnosti pre nego što prihvatite. Vi ste inspiracija svom kolektivu, održite status. Očekuje vas finansijski dobitak.

Zdravlje: Dobro.

STRELAC

Ljubav: Pred Strelčevima je romantična nedelja, trenutna astrološka dešavanja podstiču vas da samoinicijativno pokažete partneru koliko vam je stalo. Pred slobodnima je prilika da upoznaju zanimljivu osobu, uživajte u neobaveznom ćaskanju.

Posao: Poslovna situacija je stabilna, očekuje vas mirna nedelja tokom koje možete da se posvetite privatnom životu. Razmislite pre nego što prihvatite nove projekte, kreirajte adekvatan raspored.

Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC

Ljubav: Početak avgust slobodne Jarčeve može podstaći da uđu u vezu, imajte na umu da je Venera retrogradna i da se sve može pretvoriti u neobaveznu avanturu. Pred zauzetim Jarčevima je mirana nedelja.

Posao: Poslovna situacije je dobra, očekuje vas finansijski dobitak tako da možete da realizujete planirane kupovine. Nemojte ulaziti u konflikt sa poslovnim saradnicima, zadržite status quo.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

Ljubavni par, Ljubav, Leto, Budva
foto: Shutterstock

VODOLIJA

Ljubav: Retrogradni hod planeta i Merkur u Devici podstiču u vašoj glavi anksiozne misli, pokušajte da ih se oslobodite kroz fizičku aktivnost. Razgovarajte sa osobama koje volite, dozvolite im da vam budu podrška.

Posao: Trenutno nije fokus na poslovnim obavezama, pokušajte da rešite probleme u porodici. Usmrite energiju na pozitivne misli i prevaziđete negativne aspekte. Nema većih promena na poslovnom planu.

Zdravlje: Dobro.

RIBE

Ljubav: Niste sigurnu u vernost partnera, nemojte ulaziti u konflikt najpre proverite informacije koje su došle do vas. Pred slobodnim pripadnicima znaka je zanimljiv vikend, uživajte u druženju sa dragim ljudima.

Posao: Poslovna situacija je mirna, ne očekuju vas promene. Septembar je rezervisan za komunikaciju, avgust vam pruža priliku da se posvetite privatnom životu. Očekuje vas finansijski dobar period.

Zdravlje: Dobro se osećate, prenosi Mogujatosama.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs