Jedna od retkih

Pre i posle fotošopa: Manekenka besna na brend kupaćih kostima jer su joj obrađivali slike! (FOTO)

Australijanka Megan Kausman na svom Instagram profilu postavila je fotografije kojima se usprotivila današnjem trendu fotošopa
Zanimljivosti 25.08.2014. - 16:31h
Foto: Instagram / Meagsk

Australijski model, devojka po imenu Megan Kausman, jedna je od retkih danas kojima fotošop nije prirastao za srce.

 

Naime, Megan je na svom Instagram profilu iskazala svoju ljutnju prema jednom poznatom brendu kupaćih kostima jer su joj fotografije prepravili u fotošopu.

 

Njen bes je proistekao iz toga što je niko iz te kompanije nije pitao da li želi da joj obrađuju slike, te su to uradili bez njenog pristanka, piše Her.ie.

 

Ona je postavila fotke pre i posle fotošopa, a razlike su očigledne.

 

"Nedavno sam radila snimanje pod vodom sa jednom strastvenom i talentovanom fotografkinjom Pipom, tokom kog sam nosila kupaći poznatog brenda. Njene fotografije su magične. Snimaju ženu pod vodom i slave njenu lepotu. Jutros sam se šokirala kada je taj brend ubacio obrađenu verziju Pipinih originalnih fotografija na njen Instagram profil.

 

Drastično su izmenili moj izgled, smanjili mi stomak, sve kako bi me uklopili u današnje kulturne formule idealne lepote.

 

Iznad je njihova verzija, a ispod originalna. To je moje telo. Odbijam da stojim sa strane i dopuštam da bilo koja kompanija ili osoba propagira ubeđenje da je "tanje bolje". Sve žene su lepe, i svaka ima svoj oblik i veličinu. Nije u redu da se menja izgled ženskog tela kako bi bilo manje. Nikada!", napisala je Megan ispod fotografije.

 

Jedna devojka je poslala svoju sliku u 40 zemalja kako bi je učinili lepom, a OVDE pogledajte šta je zaključila i kakve su joj rezultate poslali.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...