BIZARNO

VOĐA BIZARNOG KULTA PRISILJAVAO ŽENE NA INTIMNE ODNOSE: Terao ih na bolne operacije, pa osuđen na 8.658 godina

Vođa kulta prisiljavao je žene na intimne odnose, terao ih na bolne operacije bez anestezije pa osuđen na 8 658 godina zatvora.

Zanimljivosti
Autor:
VOĐA BIZARNOG KULTA PRISILJAVAO ŽENE NA INTIMNE ODNOSE: Terao ih na bolne operacije, pa osuđen na 8.658 godina
Vođa kulta prisiljavao žene na intimne odnose pa osuđen na 8 658 godina, Foto: Profimedia

Adnan Oktar (66) iz Turske, poznatiji je kao vođa kulta koji je prisiljavao se*sualne robinje na podvrgavanje estetskim operacijama, i to bez anestezije. Međutim, Adnan je prošle godine osuđen na 8.658 godina zatvora.

Na teret mu se stavljaju, se*sualna zlostavljanja malololetnica, razne prevare kao i pokušaji političkih i vojnih špijunaža. Ipak, doneta presuda ubrzo je i poništena, dok je konačno na ponovljenom suđenju dobio veću zatvorsku kaznu od prvobitne, prenosi Mondo.

Inače, Adnan se proslavio u tok šouu koji je vodio na svom TV kanalu A9. Koncept se svodio na mešanje islamske verske debate sa apokaliptičnim lutanjima i atraktivnim modelima koje su nosile egzotičnu šminku, perike i haljine u stilu ropstva. Kult čiji je predvodnik bio Adnan, brojao je 160 članova, među kojima su bile žene koje su bile poznate kao "mačići".

Seda Isildar, jedna je od žena koje su bile u njegovom ropstvu, a koja je pobegla iz Oktarovog dobro čuvanog imanja u Turskoj u Kanadu.

Ona je jednom prilikom rekla za Sandej tajms kako je namamljena u kult i primorana na operaciju nosa bez ikakvog ublažavanja bolova, odnosno bez anestezije.

"Bilo je užasno. Užasno. Još se sećam čekića. Brojala sam koliko su puta udarali čekić i dleto u moj nos.", rekla je ona.

Isildar je takođe navela da je još bila u školi kada su je upoznali sa Oktarom i da je bila primorana da se uda za njega. Ona nije jedina žena koja je iznela ovakvo svedočenje, dok je još jedna žena na njegovom suđenju rekla da je Oktar se*sualno napao nju i druge žene.

Ona je istakla da su prisiljavane da uzimaju kontraceptivne pilule, dok je policija u njegovoj kući zatekla 69.000 kontraceptivnih pilula za koje je rekao da su korišćene za lečenje kožnih poremećaja i menstrualnih problema.

Adnan Oktar
Adnan Oktarfoto: Profimedia

Ugur Sahin je tvrdio da je bio tinejdžer kada je prvi put čuo za Oktara i ubrzo se otkrilo da je on jedan od njegovih 'lavova' koji regrutuju žene u kult. Objasnio je da je njegov posao tada bio da ih zavede i polako im oduzme nezavisnost dok ne budu izmanipulisane u se*sualne robove, prenosi Mondo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs