ritual

URADITE OVO SUTRA I GLEDAJTE KAKO SE NOVAC UMNOŽAVA: Veruje se da NOĆ PUNOG MESECA donosi snažne manifestacije

Veruje se da će ritual u noći punog Meseca doneti veliki novac. Idealno je vreme za velike manifestacije.

Zanimljivosti
20:03h Autor:
URADITE OVO SUTRA I GLEDAJTE KAKO SE NOVAC UMNOŽAVA: Veruje se da NOĆ PUNOG MESECA donosi snažne manifestacije
Ritual u noći punog Meseca koji će vam doneti novac, Foto: Shutterstock

Često ćete čuti da mislima možete da privućete sve što želite. Veruje se da mislima možemo privući stvari na kojima nam je fokus, jer im tako dajemo energiju.

Vreme punog Meseca idealno je za određene rituale uz koje možemo manifestovati naše želje. Ovog meseca, odnosno 8. novembra očekuje nas još moćniji pun Mesec - poklopiće se sa pomračenjem Meseca, a astrolozi tvrde da je ovaj period uvek obojen dramatičnim promenama i iznenađenjima.

Novac
Novacfoto: Shutterstock

Razlog zbog kojeg Mesec ima veliki uticaj na ljude jeste taj što je najbliži Zemlji, dok svoj najjači uticaj ostvaruje dok je u fazi, odnosno kad je mlad ili pun. Pun Mesec predstavlja astrološku opoziciju Sunca i Meseca odnosno period kada Mesec prima najviše svetlosti od Sunca. Tada možete videti Mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.

Ukoliko imate problema sa zdravljem ili viškom kilograma dobro je da jedan dan uoči punog Meseca postite 24 sata, tada je moguće izbiti i do 3 kilograma, a organizam se detoksikuje.

* Efekat posta je mnogo jači ukoliko se post sprovede dan uoči mladog Meseca.

Ukoliko ste zakasnili nije kasno ni da to uradite nakon noći punog Meseca, jer je njegova energija jedanko jaka i narednog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs