Interesantno

Omiljeni modni detalj vas odaje: Minđuše koje privlače pažnju su izbor neustrašivih dama!

Dame sa prevelikim torbama su uvek u pokretu i spremne za akciju, a ako volite tanke lančiće koje nosite u većim količinama oko vrata, verovatno pratite najnovija zbivanja u svetu mode
Zanimljivosti 24.07.2014. - 13:20h
Foto: Shutterstock

Svesno ili ne, svakim aksesoarom šaljete neku poruku o vama.

 

Prevelika torba

 

Možda vas prijatelji već pred vama ili vama iza leđa zezaju zbog vaše divovske uvek pretrpane torbe, ali iskreno, vas je baš briga za to. Zašto? Zato što ste uvek u pokretu i spremni za akciju. Provodite zaposlene dane van kuće, a praktična individualka poput vas uvek mora da bude spremna za sve nepredviđene situacije. Nekad ćete možda da patite kada vas zabole leđa jer kao da nosite enciklopedije u torbi, ali kao izviđač, uvek ste spremni i znate da na kraju stvarno ništa ne može da vas iznenadi.

 

Šta svaka žena mora da ima u torbi saznajte OVDE.

 

Minđuše s porukom

 

Neko se ne boji da se uhvati ukoštac s dramom. Minđuše koje privlače pažnju su detalj za ženu koja se ne boji da hrabro pokaže lični stil. Od klasičnog glamura do nepredvidljivog, modno ste neustrašivi i ljudi cene to na vama.

 

Kako da izaberete idealne minđuše za vas saznajte OVDE.

 

Mačkaste naočare za sunce

 

Možda romatično razmišljate o prošlosti čiji deo uopšte niste ni bili, osim ako se gledanje "Briljantina" ne broji, ali koga briga? Vama se sviđa taj retro fazon i cenite unošenje određenog damskog stila u svakodnevicu. Živela ženstvenost!

 

Neka naočare za sunce krase vaše lice, a OVDE saznajte kako da izaberete pravi okvir.

 

Slušalice na ušima

 

Voleli biste da vaš život ima svoju muzičku filmsku podlogu, zar ne? Pa, i mi isto. Vi ne samo da volite muziku, već ona vama treba kako biste preživeli dan. Slično tome, okružujete se umetnošću, knjigama i filmovima koji vas inspirišu. Vi ste kreativna žena puna snage i čvrstih stavova i uverenja, i ako vas iko uopšte pogleda dok u svom svetu žurite na posao, njegova stvar.

 

Nežni lančići

 

Ako volite tanke lančiće koje nosite u većim količinama oko vrata, verovatno pratite najnovija zbivanja u svetu mode. Znate da se nepogrešivi stil krije u najmanjim detaljima, pa ne smatrate da morate na sva zvona da pokazujete najnoviji hit na tržištu kako biste dokazali da ste sređeni i "skockani". Vi ste elegantni i šik, ali nikad to ne biste priznali na glas.

 

OVDE saznajte kako da izaberete ogrlicu uz svaki izrez.

 

Otkačena maska za smarfon

 

Ekcentrični ste i ne bojite se ničega više od toga da vas neko prozove "normalnom" i jednostavnom. Idete svojim ritmom i tako se izražavate pred svima i bez ograničenja. Birate odeću, nameštaj, modne detalje i šminku na osnovu toga od čega vam jače zakuca srce, čak i ako će drugi oko vas da ostanu u čudu.

 

Rej Ban naočare za sunce

 

Vaš moto je da ono što nije slomljeno nema potrebe ni popravljati. Vi se u potpunosti držite klasike, i to je vidljivo na vašem licu, ali i u garderobi. Ali ste kraljica elegancije, a tradicija definitivno nije dosadna kad je vi nosite na sebi.

 

A kako da izdužite figuru pomoću 6 trikova koji dodaju centrimetre damama sitnije građe saznajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs