astrologija

3 ZNAKA KOJA NIKADA NEĆE PRIZNATI GREŠKU: Oni i dobronamerne savete shvataju kao napad

Predstavnici nekih horoskopskih znakova nikada neće priznati svoje greške, a dobronamerne savete shvatiće kao napad.

Horoskop
15:31h Autor:
3 ZNAKA KOJA NIKADA NEĆE PRIZNATI GREŠKU: Oni i dobronamerne savete shvataju kao napad
3 znaka koja nikada ne priznaju greške, Foto: Shutterstock

Izraženi ego, strah da ne ispadnu slabi u očima drugih, kao i u potreba da uvek budu savršeni i idealni, koja im je usađena od detinjstva, razlozi su što oni svoje greške neće priznati ni u kom slučaju.

Ruska astrološkinja Asta Pahadija otkriva koji su to najtvrdoglaviji znakovi Zodijaka koji za sebe misle da su nepogrešivi.

Lavovi

Prirodno rođeni lideri mrze da im se ukaže na njihove greške. Problem je u tome što mnogi predstavnici ovog vatrenog znaka žive sa ubeđenjem da su iznad ostalih. Astrolog tvrdi da Lavovi imaju kompleks superiornosti zbog čega ne mogu da prihvate kritiku.

Škorpije

Predstavnici ovog znaka toliko su strastveni prema svojim ciljevima i idejama da ponekad zaborave da njihovo mišljenje možda nije jedino istinito. Škorpije su po pravilu veoma samouverene osobe, pa su spremne da potroše mnogo energije kako bi dokazali da su u pravu.

Vodolija

Predstavnici ovog vazdušnog znaka imaju tendenciju da prihvataju sudbinu i sve što im ona pruža. Ali uprkos tome, poseduju dozu tvrdoglavosti. Vodolije su prilično nezavisne i donose odluke bez slušanja mišljenja voljenih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs