Rasplet kao na filmskom platnu

Kad fotograf mazne mladu: Snimao njeno venčanje s drugim, a sada je ljubav njenog života (FOTO)

Potpuno je ludo kako su se stvari odigrale. Da se nisam udala, nikada ne bih upoznala Džejsona. Svi se smeju našoj priči, ali ja mislim da je slatka. Ali mi više o tome i ne razmišljamo - to je sada sve potpuno normalno za nas, objašnjava Džuli
Zanimljivosti
11:12h Autor:
Kad fotograf mazne mladu: Snimao njeno venčanje s drugim, a sada je ljubav njenog života (FOTO)

Džejson Kol (44) je bio fotograf na preko 1.400 venčanja, ali među njima je jedno koje nikada neće zaboraviti - ono na kom je upoznao svoju sadašnju ženu.

Jedina začkoljica je to što je ona, zapravo, bila mlada.

Džejson je svoju sadašnju ženu Džuli (28) upoznao 2009. godine, kada su ga ona i njen tada potencijalni suprug pozvali pre venčanja da se dogovore oko detalja što se tiče fotografija, piše Dejli Mejl.

Facebook
Facebook

"U prvi mah mi se učinilo da je Džejson gej, jer je u njegovom foto studiju dominirala pink boja i paperjasti kučići, a onda nam je predstavio i svoju partnerki, Kreg", objašnjava sadašnja gospođa Džuli Kol za Dejli Mejl.

Kreg je bila njegova tadašnja poslovna partnerka.

Kada su se prvi put sreli, Džejson se prema Džuli ophodio isto kao i prema svim klijentima.

"Čim smo se upoznali, pronašli smo zajednički jezik. Međutim, ja sam komunikativna osoba, lepo sarađujem sa svim ljudima", objašnjava Džejson. "Puno sam joj pomogao oko planiranja venčanja, a nakon svadbe smo često razgovarali i ostvarili smo odličnu komunikaciju", dodaje.

Facebook
Facebook

Ostali su u kontaktu i nakon što su se Džuli i Paul venčali. Njegovo celo ime nisu hteli da kažu za medije. Vremenom su postali sve bliskiji, ali ističu da nikada ništa nisu imali pre aprila 2012, kada se Džulin i Paulov brak raspao.

Facebook
Facebook

Gospodin i gospođa Kol su stali na ludi kamen 7. juna ove godine.

"Poslala sam mu poruku da dođe kod mene da gledamo film. Međutim, on mi je odgovorio da je bolestan. Shvatila sam to kad znak da mu se ne sviđam, ali on mi je onda odgovorio da dođem ja kod njega. I stvarno je bio bolestan. Tada je pao naš prvi poljubac", objašnjava gospođa Kol.

Par je u potpunom šoku koliko je medijske pažnje izazvala njihova priča.

"Potpuno je ludo kako su se stvari odigrale. Da se nisam udala, nikada ne bih upoznala Džejsona. Svi se smeju našoj priči, ali ja mislim da je slatka. Ali mi više o tome i ne razmišljamo - to je sada sve potpuno normalno za nas", zaključuje Džuli za Dejli Mejl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs